Ege Postası
Geri

KAYSO Meclis Başkanlığı'na Okandan yeniden seçildi

Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) yapılan seçimler sonrasında meclis, en yaşlı üyenin başkanlığında toplandı. Daha sonra meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Geçen dönem aynı görevi yürüten Nureddin Okandan yeniden başkanlığa seçildi....
KAYSO Meclis Başkanlığı'na Okandan yeniden seçildi
Haberler / Genel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) yapılan seçimler sonrasında meclis, en yaşlı üyenin başkanlığında toplandı. Daha sonra meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Geçen dönem aynı görevi yürüten Nureddin Okandan yeniden başkanlığa seçildi.

    Kayseri Sanayi Odası’nın 18 Mayıs 2013 tarihinde yaptığı seçimlerle belirlenen 52 meclis üyesi, en yaşlı Meclis Üyesi Halit Özkaya başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Meclis Başkanlık Divanını seçti. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda KAYSO Meclis Başkanlığı'na Nureddin Okandan tekrar seçildi. Gizli oy ve açık tasnif usulü yapılan oylama sonucunda KAYSO Meclis Başkanlık Divanı aşağıdaki gibi oluştu.

    Meclis Başkanlık Divanı şu isimlerden oluştu: Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Meclis Başkan Yardımcısı Abidin Özkaya, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet İlgü, Katip Üye İbrahim Bakır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası