Ege Postası
Geri

Sevgi ve kardeşliğe pedal çevirdiler

Sevgi Çınarı Derneği ve İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği, Enver Kurtulmuş anısına ‘4. Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu’na imza attı. 26 Mayıs Pazar günü Eyüp Belediyesi ve Rammar Marketler zincirinin katkıları ile yapılan turun sloganı...
Sevgi ve kardeşliğe pedal çevirdiler
Haberler / Genel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sevgi Çınarı Derneği ve İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği, Enver Kurtulmuş anısına ‘4. Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu’na imza attı. 26 Mayıs Pazar günü Eyüp Belediyesi ve Rammar Marketler zincirinin katkıları ile yapılan turun sloganı ise ‘Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirelim’ oldu.


Tura İstanbul milletvekili Gülay Dalyan, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, GHSİT Bisiklet İl Temsilcisi Tuna Akyüz, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu ve Çay- Kur Bölge Müdür Yardımcısı Mithat Sallan da katıldı.


Etkinlik selamlamalar ve plaket töreni ile açıldı. Ardından protokol, bisikletlerine binip yarışı başlattı. Bisiklet tutkunları, Miniatürk, Sütlüce Kültür Merkezi, Eski Galata Köprüsü, Feshane, Eyüp SGK, İGDAŞ güzergahını takip ederek Osmanlı Parkı’na döndü.

Eyüplü esnafların ve gençlerin de ilgi gösterdiği tura katılan ilk 500 kişiye tişört, şapka, madalya, katılım belgesi verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası