Ege Postası
Geri

KKTC'nin ilk kadın Başbakanı Siber, yeni kabineyi Eroğlu'na sundu

KKTC'de Temmuz ayındaki seçimlere kadar görev yapacak ülkenin ilk kadın başbakanı Sibel Siber, kabin listesini Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na sundu.Siber, erken genel seçime kadar görev yapacak kabine üyelerinin belirlenmesinin ardından KKTC...
KKTC'nin ilk kadın Başbakanı Siber, yeni kabineyi Eroğlu'na sundu
Haberler / Dünya
13 Haziran 2013 Perşembe 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KKTC'de Temmuz ayındaki seçimlere kadar görev yapacak ülkenin ilk kadın başbakanı Sibel Siber, kabin listesini Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na sundu.

Siber, erken genel seçime kadar görev yapacak kabine üyelerinin belirlenmesinin ardından KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret ederek hükümet listesini sundu.

Siber, kabineyi şöyle açıkladı:

Başbakan Sibel Siber, Dışişleri Bakanı Kutlay Erk, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Gülsün Yücel, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sami Dayıoğlu, Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Mehmet Harmancı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı İsmail Başarır, Ekonomi ve Enerji Bakanı Atay Ahmet Raşit, Sağlık Bakanı Nuri Gökşin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası