Ege Postası
Geri

Karabağ'a destek büyüyor

Bayraklı Nafiz Gürman ve Emek Mahalleleri ile CHP Bayraklı kadın kolları üyelerinin haftasonu düzenlediği iki farklı kahvaltıya katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a tam destek geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde yeni dönemde de Başkan Karabağ ile çalışmak istediklerini belirten muhtarlar, dernek başkanları, CHP'li kadınlar ve mahalle sakinleri Karabağ'a sevgi gösterilerinde bulunarak, ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Karabağ'a destek büyüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Kasım 2013 Salı 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı'da haftasonu mesaisi yoğun geçti. Bayraklı Nafiz Gürman, Emek ve Çay Mahalleleri ile düzenlenen kahvaltılara mahalle sakinleri, muhtarlar, cami dernekleri başkanları ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile İzbeton Genel Müdürü Hüseyin Sezer de katıldı. Bayraklı Belediyesi Dünya Barış Anıtı'nda gerçekleşen etkinliğe ilgi yoğun oldu. Mahalle sakinleri adına konuşan Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın, "Aziz Kocaoğlu'nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Hasan Karabağı'da yeniden Bayraklı Belediye Başkanı yapacağız. Birlikte üreteceğiz, birlikte yöneteceğiz. Sizlerin yanındayız" diyerek destek verdi.

Karabağ, hizmetlerini anlattı
Nafiz Gürman, Çay ve Emek Mahallesi sakinleriyle bira araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye hizmetlerini, yatırımlarını ve kentsel dönüşümü anlattı. Temizlik işlerinden, kültür sanat ve spor faaliyetlerine kadar bir çok konuda vatandaşları bilgilendiren Karabağ, "Bayraklı'nın en önemli sorunu işsizlik. Göreve geldiğimizden bu yana bu soruna İŞ-KUR'u ile imzaladığımız protokol ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar 5 bin 800 kişi çeşitli firmalarda ve sektörlerde işe başlamış durumda. Bir diğer konu olan eğitimde BAYGEM'in başarısı bizleri gururlandırıyor. Gençlik merkezinde verilen eğitimlerle 150'den fazla öğrenci 4 yıllık üniversitelere girme hakkı kazandı. Her yıl bin öğrenciye burs veriyoruz ve elimizden geldiğince de eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Okullarımızın, ibadethanelerimizin bakım onarım ve temizlik işlerini ayırt etmeksizin yapıyoruz. Parklar, spor tesisleri, dinlenme alanları, kültür merkezleri, belediye hizmet binamızın inşaatı gibi yatırımlarımız da devam ediyor. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.



35 hayal proje
AKP'nin genel seçimlerde açıkladığı 35 projenin tamamen hayal ürünü olduğunu vurgulayarak, tüm projelerin yap, işlet, devret sistemiyle hazırlandığını ifade eden CHP izmir Milletvekili Alaattin Yüksel, "Hükümetin yaptığı yanlışların bedelini vatandaş ödüyor. İzmir hak ettiğini alamıyor. Devlete ödediği vergi kadar geriye dönüşü olmuyor. Bundan Bayraklı'da olumsuz etkileniyor, bir çok ilçemizde de aynı sorunlar yaşanıyor" dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan ise, cami dernek başkanları ve mahalle sakinlerinin bulunduğu toplantıda İslamı şekilcilikten kurtararak, daha çok sosyal yönlere ağırlık verilmesi gerektiğini kaydetti. Etkinlikte protokol üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kadınlardan tam destek
Konuşmaların ardından CHP Bayraklı kadın kolları kahvaltısına geçen Başkan Karabağ ve protokol üyeleri, kadınlarla bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayraklı CHP kadın kolları üyeleri ve Çay Mahalleli kadınlar "Başkanımızı destekliyoruz" pankartı açarak, Karabağ'a sevgi gösterilerinde bulunarak, destek oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası