Ege Postası
Geri

Karabağ: başkan olmayı hayal ediyorlar!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Kanal 35’te katıldığı ana haber bülteninde hem olaylı geçen meclis toplantısında yaşananlar ekseninde açıklama yaptı hem de AK Parti'nin iddialarına yanıt verdi. Mecliste yaşananların asıl nedeninin AK Parti’nin Bayraklı’yı almak isteği olduğunu iddia eden Karabağ, “ Yerel seçimlerde adaylığı aklından geçiren isimler var AK Parti grubu içinde… Onlar bu tarz meclis üyeliği yaparak belediye başkanı adayı ve sonrada başkan olmayı hayal ediyorlar. Bunlar çocukça hayaller. Yapılanlar bilinçli” dedi.
Karabağ: başkan olmayı hayal ediyorlar!
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2012 Çarşamba 21:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI - Bayraklı Belediyesi'nin pazartesi günü yapılan Aralık ayı meclis toplantısında CHP'li Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve AK Partili Meclis Üyeleri arasında tartışma çıkmış olay kavgaya dönüşmüştü. İl Başkanlığında basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti Grubu Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a sert eleştirilerde bulunarak istifaya davet ederken AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan, mecliste yaşanan olayların sorumlusunun Başkan Karabağ olduğu iddiasında bulunmuştu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ  olaylı meclisin ardından ilk kez  Kanal 35’te katıldığı ana haber bülteninde hem iddialara yanıt verdi hem de olaylı geçen meclis toplantısında yaşananlar ekseninde açıklama yaptı.

BAYRAKLI'DA GERGİN MECLİS HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

'GÖREVİMİ YAPTIM' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


“BELEDİYE BAŞKANINA SÖYLENMEYECEK SÖZLER KULLANIYORLAR”
Meclis içtüzüğünün 12. Maddesi gereğince AK Partili bazı meclis üyelerini meclisin düzenini bozduğu için meclis dışına çıkarttığını belirten Karabağ,” Sus diyorsun susmuyor. Otur diyorsun oturmuyor. Mikrofonu yere çarpıyor. Nasıl olacak bu iş…AK Parti’nin muhalefeti mecliste gürültü çıkarma noktasına geldiği için uzlaşmak mümkün değil. AK Parti grubunda efendi meclis üyeleri var ancak iki arkadaş (Hüsnü Boztepe, Ali Aslan) ile uzlaşmak mümkün değil. Zaten onlar benim muhatabım değil. Bir belediye başkanına söylenmeyecek şeyler söylüyorlar. Meclis başkanı meclis düzenini bozan, gündem dışı meclisin konusu olmayan konularda konuşmaya devam edenler görevlilerce dışarı çıkartılır. Bu görevli de çay yapan servis yapan değildir. Güvenlik görevlileri ve zabıtadır.... Onlar da görevlerini yaptı.. Ortada bir şiddet varsa bunu yapan Ak Partililerdir.Bir güvenlik görevlisi hastaneye gidip rapor almak zorunda kaldı” dedi.

“ÖNCE ADAY SONRA BAŞKAN OLMA HAYALİ KURUYORLAR”
Mecliste yaşananların asıl nedeninin yerel seçimlerde AK Parti’nin Bayraklı’yı almak isteği olduğunu iddia eden Karabağ, “ Yerel seçimlerde adaylığı aklından geçiren isimler var AK Parti grubu içinde… Onlar bu tarz meclis üyeliği yaparak belediye başkanı adayı ve sonrada başkan olmayı hayal ediyorlar. Bunlar çocukça hayaller. Yapılanlar bilinçli” dedi.

“BAYRAKLI’YA HİÇBİR ŞEY YAPMADILAR”
“Çıkıp beni istifaya davet edenler Bayraklı’ya ne hizmet yaptıklarını anlatsınlar” diyen Karabağ, konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Kaymakamlık binası yaptılar m? Hayır… Hastane yapabildiler m? Hayır…Nüfus müdürlüğü, müftülük binası…Yok. Seçim kurulu binası kirasını ben veriyorum belediye olarak. Emniyet Binası bizim binamız…Halk eğitim binasını ben verdim. Bayraklı’ya hükümet nezdinde yatırım yapılmadı. Bir şey yaptılarsa çıksınlar söylesinler”
Karabağ, Bayraklı’nın bu tarz polemikler ile meşgul edilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası