Ege Postası
Geri

Karabağlar'da kritik ihale sonuçlandı

Karabağlar Belediyesi’nde işçilerin sonucunu merakla beklediği personel ihalesi tamamlandı. Yaklaşık 3 yılı kapsayan ve belediyenin 772 sözleşmeli personelini ilgilendiren kritik hizmet alım ihalesinde en uygun teklif belediye şirketi KARBEL A.Ş.’den geldi. Sonuçla birlikte taşeron korkusu yaşayan personel de rahat nefes aldı. Karabağlar'da kritik ihale sonuçlandı
Karabağlar'da kritik ihale sonuçlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Nisan 2016 Perşembe 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Önceki yıl gerçekleşen hizmet alım ihalesinin taşeron firmaya gitmesiyle birlikte zorlu günler geçiren ve iş güvenceleri için sokaklara dökülerek aylarca eylem yapan Karabağlar Belediyesi işçilerinin yüzü bu kez güldü.

BU SEFER İŞÇİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Geçtiğimiz gün ilçedeki temizlik hizmetleri için hizmet alımı gerçekleştiren Karabağlar Belediyesi toplam 772 sözleşmeli personelini kapsayan kritik ihaleyi bugün gerçekleştirdi. Belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü gibi birimlerini ilgilendiren 32 ay süreli hizmet alımı için isteklilerden gelen teklifler alındı. Önceki yıl yaşanan taşeron kriziyle gündeme gelen süreçte bu sefer çıkan sonuç ise belediye işçilerinin lehine oldu.

EN UYGUN TEKLİF BELEDİYE ŞİRKETİ KARBEL’DEN

Yaklaşık maliyeti 135 milyon 265 bin 580 lira olarak açıklanan yardımcı işçi personel alımı ihalesinde en uygun teklif 121 milyon 153 bin 991 lira ile belediye şirketi KARBEL A.Ş.’den geldi. Geçtiğimiz aylardaki ertelemenin ardından tekrar çıkılan ihalede katılan iki taşeron firma fen işlerine yönelik hizmetler için kısmi teklif sundu. Kesin sonucun açıklanması ile birlikte, belediye şirketi KARBEL A.Ş. çatısı altında mevcut hizmetleri yürüten personelin de iş güvenceleri ile birlikte aynen çalışmaya devam etmesi büyük ölçüde kesinleşti. Karar belediye hizmetlerini yürüten sözleşmeli personel arasında sevinçle karşılanırken, yaklaşık 800 işçi 2018 yılının sonunda yapılması beklenen yeni ihaleye kadar rahat nefes almış oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası