Ege Postası
Geri

Karabağlar’da 150 çocuk hayallerini sergiledi

Karabağlar Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği “Rengarenk Bir Dünya” isimli resim atölyesinde hayallerinde yaşattıkları kenti resme döken 150 çocuğun resim sergisi büyük ilgi gördü.
Karabağlar’da 150 çocuk hayallerini sergiledi
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2015 Çarşamba 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi Meclis Salonu Fuayesi’nde açılan sergiye,  Karabağlar Belediye Başkanı  Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, öğrenciler, veliler de katıldı. Karabağlar ilçe sınırları içerisindeki Uluğbey, Yıldırım Beyazıd, Remzi Oğuz Arık ilkokulundaki öğrencilerin hayallerinde yaşamak istedikleri kenti resme yansıttıkları sergiye yoğun ilgi gösterildi. Birbirinden ilginç kompozisyonların ortaya çıktığı sergide Başkan Selvitopu resimleri tek tek inceledi ve öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmenlerini başarılarından dolayı kutladı. Selvitopu günün anlamına yönelik de çocuklara önemli mesajlar verdi ve ülkenin geleceğinin çocuklar olduğu vurgusunu yaptı.



Sizlere de önemli görevler düşüyor
Selvitop yaptığı konuşmada,  “ Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bu ülkeyi gelecekte sizler idare edeceksiniz. 23 Nisan 1920’de ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizi kurarken demokrasiyi çalıştırarak o günün zor koşullarında halkın temsil edilmesi için TBMM’yi açmıştır.. Şu anda TBMM aldığı kararlarla çıkardığı kararlarla ülkemizi idare ediyor. Bu anlamda 23 Nisan çok önemli bir gün. Böyle önemli bir günü de Mustafa Kemal Atatürk sizlere emanet etmiştir. Sizler bu ülkeye ve Meclis’ine sahip çıkacaksınız, gelecekte bu meclislerde sizler görev alacaksınız. Bunu bilen Mustafa Kemal Atatürk de bu bayramı sizlere emanet etmiş. Sizler bugün yaşamak istediğiniz dünyayı ve kenti algıladığınız şekilde, kendi görüşlerinizle bizlere sergilediniz. Burada çok anlamlı resimler var. Hepinizin 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Serginin açılışının ardından davetlilere meyve suyu ve kuru pasta ikram edildi. Sergi, 8 Mayıs’a kadar açık kalacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası