Ege Postası
Geri

Karabağlar’da ibadethanelere bayram temizliği

Karabağlar Belediyesi, yaklaşan bayram ile birlikte ibadethaneler için temizliğe başladı. Karabağlar ilçesinde bulunan tüm ibadethaneler, vatandaşın daha temiz ve rahat ibadet yapabilmesi için ekiplerce titizlikle temizleniyor.
Karabağlar’da ibadethanelere bayram temizliği
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2015 Cuma 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Belediye’ye bağlı 3’er kişilik iki ekip,  ilçede bulunan 85 cami ve mescitte vakumlu süpürgelerle süpürme ve özel kokularla silme işlemini gerçekleştiriyor. Kapıların, duvarların ve kitaplıkların da temizliği yapılıyor. Daha önce de dönem dönem camilerin temizliğini yapan belediye ekipleri, yaklaşan bayram nedeniyle ekip sayısını da arttırdı.
 
Her zaman önem veriyoruz
Karabağlar’da yaşayan herkesin Ramazan bayramına temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirmesi için çalışan görevliler bayram sonrasında da bu temizlik çalışmalarına belirli periyotlarda devam edecekler.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan ayı ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle camilerde büyük doluluk yaşandığına dikkat çekerken, vatandaşların ibadetlerini huzur içinde ve hijyenik bir ortamda yapmaları gerektiğini ifade etti ve ibadethanelerin temizliğine bundan sonra da önem vereceklerinin altını çizdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası