Ege Postası
Geri

Karabağlar’da temizlik seferberliği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoğlu’nun ilçe belediye başkanları ile aldığı karar doğrultusunda, kent genelindeki temizlik çalışmalarının ikinci durağı Karabağlar oldu. Ekiplerin, Karabağlar’da 3 gün sürecek temizlik çalışmaları, Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere’de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde start aldı.
Karabağlar’da temizlik seferberliği
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2012 Pazartesi 22:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -İzmir’in 20 ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin güçlerini birleştirerek başladığı temizlik çalışmalarının ikinci etabı olan Karabağlar’da iki gün sürecek çalışmalarda, 150 personel görev aldı. 20 kamyon, 7 süpürme aracı, 3 su tankeri- arazöz, 10 kepçe, 15 kamyonetin yer aldığı çalışmalar kapsamında, parklarda budama, temizlik yapılacak, çimler biçilecek. Sokaklar ise süpürülüp, yıkanacak, konteynerler dezenfekte edilecek, molozlar kaldırılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yıldız Yılmaz, bu kampanya ile kentte kapsamlı bir temizlik çalışması yapılmasının hedeflendiğini belirterek, “İlçe belediyelerimizin temizlik işleri, fen işleri, iş makinesi ve eleman desteğini alarak, bir ilçede toplanıp o ilçemizi temizleyecek ve sonra sırasıyla diğer ilçelere geçeceğiz. Halkımıza ‘Biz temizliyoruz, kirletmeyelim’ mesajı vermeyi hedefliyoruz. Onlara ‘çöplerin yeri konteynerler, molozların yeri de sokaklar değil moloz döküm alanlarıdır’ hatırlatmasını yapmak istiyoruz. Bu çalışma kapsamında sokaklar süpürülüyor, yollar yıkanıyor. Yağışlar başlamadan, logarlar dolmadan yollardaki moloz atıkları temizlenerek yasal döküm alanlarına götürülecek. Ağaç budama, ot temizliği yapılacak. Konteynırlar ilaçlanacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası