Ege Postası
Geri

Karabağlar’da ücretsiz tatil

Karabağlar Belediyesi, yaz boyunca ilçede yaşayan herkesi, ücretsiz günübirlik tatile götürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikle perşembe günleri 150 kişi Çeşme Ilıca Plajı ve Piknik Alanı’nda tatil yapıyor, gönüllerince eğleniyor. Yaz boyunca sürecek etkinlikle 1500 kişinin denizle buluşup, tatil yapması hedefleniyor.
Karabağlar’da ücretsiz  tatil
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tatil yapma imkanı olmayan ailelere yaz aylarını daha iyi geçirip eğlenmeleri için güzel bir fırsat sunuyor. Yaz boyunca her hafta perşembe günleri Çeşme Ilıca’ya 150 kişilik grup gidiyor, piknik yapıp denize girebiliyor. Sabah Karabağlar Belediyesi’nin önünden kalkan araçlar, tatilcileri Çeşme Ilıca Piknik Alanı’na götürüyor. Çeşme’nin eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde piknik yapan aileler, denize girme imkanı da buluyor. Özellikle kadınların ve çocukların katıldığı organizasyonlar şenliğe dönüşüyor.
Yaz boyu sürecek olan etkinlikle yaklaşık bin 500 kişiye tatil yaptırmayı hedeflediklerini belirten yetkililer, tatilin özellikle kadınlar ve çocuklar tarafından ilgi gördüğünü belirtti. Çeşme’da tatil yapmaktan çok mutlu olduklarını söyleyen aileler ise “Çocuklarımızla birlikte burada çok güzel bir gün geçirip tatil yapıyoruz. Böyle güzel bir yerde ücretsiz tatil yapmamızı sağlayan Karabağlar Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” diyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası