Ege Postası
Geri

Hem iftar hem sünnet

Konak Belediyesi Kılıçreis Parkı’nda hem iftar yemeği verildi hem de çocuklar sünnet ettirildi.
Hem iftar hem sünnet
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Temmuz 2013 Pazartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kılıçreis Mahallesi vatandaşları önce iftar sofrasında sonra da miniklerin toplu sünnet töreninde bir araya geldi. Her akşam bir mahallede bin 500 kişiye iftar yemeği veren Konak Belediyesi Kılıçreis Mahalle sakinlerini de iftar sofrasında buluşturdu. İftarın ardından Konak Belediyesi tarafından Kosova Mahallesi’nde yaşayan 11 çocuğun da sünnet töreni gerçekleştirildi. İhtiyaç sahibi ailelerin sünnet çağına gelmiş çocuklarının toplu sünnetini gerçekleştiren Konak Belediyesi, böylece hem aileleri hem de çocukları mutlu etti. Sünnet kıyafetleriyle parktaki vatandaşların maskotu haline gelen minikler, hallerinden son derece mutluydu.

İftar yemeği ve sünnetin ardından eski Ramazan eğlencelerini aratmayacak etkinlikte; kavuklu ile pişekarı, Deniz Özgökbel’in dans eden kuklalarını, Hacivat ile Karagöz’ün atışmalarını izleyen vatandaşlar fasıl grubunun mini konseriyle de unutulmaz bir gece yaşadı. 7’den 70’e herkesin eğlendiği, hoşça vakit geçirdiği gecede vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar etkinliğin keyfini çıkarttı. Kılıçreis Mahalle Muhtarı Yücel Mumcular, Başkan Tartar’a teşekkür ederek, “İftar sofrasında bütün mahalleliyi bir araya getiren ve 11 çocuğumuzu sünnet ettiren Başkan Tartan’a teşekkür ederiz. Çok renkli ve eğlenceli bir gün yaşattı bize” dedi.

Ramazan ayının hoşgörü ve dostlukları pekiştirici yönü olduğunu ifade eden Başkan Tartan, “Sevgi elimizi sadece böyle özel günlerde, aylarda değil, her zaman birbirimize uzatmalıyız. Ramazan demek; paylaşımın, dostluğun, sevginin, hoşgörünün çoğalmasıdır” dedi. Sünnet olan çocukları da kutlayan Başkan Tartan, minilere çeşitli hediyeler verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası