Ege Postası
Geri

Karaoğlu'ndan o isimler için şok iddia!

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, kendisine ait facebook sayfasında, ilginç bir iddia ortaya attı.Karaoğlu CHP’den istifa edip DSP’den aday olan isimlere AK Partili iş adamlarının finansör olduğunu iddia etti. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, kendisine ait facebook sayfasında, ilginç bir iddia ortaya attı.Karaoğlu CHP’den istifa edip DSP’ye geçip aday olan isimlere AK Partili iş adamlarının finansör olduğunu iddia etti.
Karaoğlu'ndan o isimler için şok iddia!
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2014 Perşembe 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP İzmir’de belediye başkan adaylarının tamamının belli olmasının ardından gösterilen ve gösterilmeyen adaylar doğrultusunda örgütten tepkiler yükselmişti.
 
30 ilçenin yarısında ‘değişim’ yaşanması beraberinde istifaları da getirmişti. Partinin aday göstermediği Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, eski Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ve EGE Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan gibi isimler DSP’ye geçip aday olmuşlardı.
 
9 Şubat'ta belirlenen belediye başkan adaylarının ardından yaşanan istifalara tepki gösteren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, kendisine ait facebook sayfasında, ilginç bir iddia ortaya attı.
 
Karaoğlu, "Rahatsız Edici Bir İddia" başlığı altında paylaştığı yazıda DSP'li adayları AK Partili iş adamlarının finanse ettiğini iddia ederek, DSP'ye geçen kişilerin çıkarları uğuruna partide gelecek kaygısı çektikleri için DSP'ye sığındıklarını, aday olamayınca anında saf değiştirdiklerini belirtti.
 
Karaoğlu şu ifadeleri kullandı;
 
“DSP adayları AK Parti'li işadamları finanse ediyor! DSP malum, CHP'de ikbal bulamayanların sığınağı. Amaç, ilke ve hizmet olmazsa olacağı budur. Aday olamayınca anında tornistan! Ayrıca gayeleri seçilmek değil, intikam almak. Peki, bu kime mi yara? Elbette AK Parti'ye. Pek çok DSP'li adayı AK Parti'li işadamları finanse ediyor ki, bu işin gerisinde kimin olacağını siz tahmin edin. Kuşkusuz CHP yanlış aday belirleyerek bunun önünü açmış olabilir; ancak gidilen adresin Cemaatçi DSP olması yanlış.Gerçekten, demokratik sola yakışmayan bir iddia! Zaman birlik zamanı!.. HERKES İÇİN CHP!.."
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası