Ege Postası
Geri

Karatay: Kültür Şöleni dostluklar oluşturdu

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay, Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında İzmir'de düzenlenen Kültür Şöleni'nin ileriye dönük dostluklar oluşturduğunu...
Karatay: Kültür Şöleni dostluklar oluşturdu
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 18:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay, Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında İzmir'de düzenlenen Kültür Şöleni'nin ileriye dönük dostluklar oluşturduğunu söyledi.

         82 yıllık fuar deneyimleri bulunduğunu hatırlatan Karatay, "Bu fuar alanı 1936 yılında fiili olarak yangın yerinden dönüştürüldü. Bugünkü dokusuna büründü, adına da Kültürpark denildi. Bizim 82 yıllık bir fuarcılık deneyimimiz var. Bu fuarda genelde ticaret alt yapısı sunulmadı. Kültürü, sanatı, eğlenceyi hepsini bir arada bulundurdu. Türkçe Olimpiyatları ve Kültür Şöleni kapsamında da kültürler arası alış verişler oldu. İleriye dönük dostluklar oluştu." dedi.

        Kültür Şöleni'ne yoğun ilgi olduğunu vurgulayan Karatay, şöyle devam etti: "Baharda dağlarda yeşilliklerin içinde çeşit çeşit doğan çiçekler vardır. Ben de bu fuar alanındaki çocuklarımızı buna benzetiyorum. Türk halkı her zaman misafirperverdir. Ben bile burada birçok ülkeyle tanıştım. Buraya gelen öğrenciler sanki onların ülkesine gitmişsiniz gibi size davranıyorlar."

    KIRBAÇ HEDİYE EDİLDİ

    GİZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay'a Kazakistan standında kırbaç hediye edildi. Bu durumu esprili bir şekilde anlatan Karatay, "Bu hediyeyi eve gidince açın, evin reisi olduğunu hanımına göster dediler." ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası