Ege Postası
Geri

Karaya oturan gemi, tekne ve sandallara zarar verdi

Beykoz açıklarında 'Erhan Araz' isimli kuru yük gemisinin sürüklenerek karaya oturması sonucunda bir çok sandal kullanılamaz hale geldi. Özellikle balıkçıların kaldığı sahilde, büyük çaplı maddi hasar oluştu. Gece saat 4.15 sıralarında...
Karaya oturan gemi, tekne ve sandallara zarar verdi
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beykoz açıklarında 'Erhan Araz' isimli kuru yük gemisinin sürüklenerek karaya oturması sonucunda bir çok sandal kullanılamaz hale geldi. Özellikle balıkçıların kaldığı sahilde, büyük çaplı maddi hasar oluştu.

Gece saat 4.15 sıralarında Beykoz açıklarında ilerleyen 'Erhan Araz' adlı gemi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı karaya oturdu. Beykoz sahilinde balıkçı teknelerinin olduğu kıyıya çarpan gemi, bir çok tekne ve sandalı da kullanılamaz hale getirdi. Balıkçıların sandalları sular altında kalırken, tahta iskelenin de çöktüğü görüldü.

Kaza sonrası 3 sandalının sular altında kaldığı belirten Balıkçı İbrahim Tiz, “Kaza 4.15’te meydana geldi. Koşarak geldim, bu manzarayla karşılaştım. Baktık bütün sandallar batmış. Benim 3 tane sandalım vardı. O basınçla beraber sandalları attı. Ben tahmin ediyorum ki kaptan uyumuştur. Çapalar bile atılmamış. Çapaları atsaydı gemi belli bir yerde dururdu. Çok büyük bir tehlike yaşadık. Benim 3 sandalım ve 2 çekme yerim var hepsi yıkıldı. Burada geceleri de balıkçılar yatıyordu normalde.” dedi.

Hüseyin Dilaver isimli vatandaş da “Bekçimiz haber verdi ve geldim hemen. Benim teknemin ipini kesmiş iskeleyi koparıp almış. Motor da çalışmıyor ve su dolmuş. Benim hasarım bu kadar. Bildiğim kadarıyla rapor tutulup savcılar gelecek. Tazminat öderler.” ifadelerini kullandı.

Sabahattin Yener Soytürk ise, “Kaza olduğu sırada ben evdeydim, çocuğum arayıp haber verdi. Ben hemen atlayıp geldim. 2 metre mesafe ile kurtarmışız. Kazadan zarar görmedi ama iskele zarar gördü.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası