Ege Postası
Geri

Kaymakam Şenol Koca, Cudi tünellerini inceledi

Şırnak’ın Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre-Şırnak Karayolu yapım çalışmalarında yapılan Cudi Dağı tünelinde incelemelerde bulundu. Cizre Kaymakamı Şenol Koca, yeni yapılmakta olan Cizre-Şırnak Karayolu’nu inceledi. Cizre-Şırnak...
Kaymakam Şenol Koca, Cudi tünellerini inceledi
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak’ın Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre-Şırnak Karayolu yapım çalışmalarında yapılan Cudi Dağı tünelinde incelemelerde bulundu.

Cizre Kaymakamı Şenol Koca, yeni yapılmakta olan Cizre-Şırnak Karayolu’nu inceledi. Cizre-Şırnak Karayolu yapım çalışmalarına bakan Kaymakam Koca, Cudi Dağı’nda yapılan tünelleri de inceledi. Kaymakam Koca, “İlçemize teşriflerinde Cizre-Şırnak Karayolu’nu inceleyen Bakanımız Binali Yıldırım, yolun ikinci kısım tünellerinin ve iki tüneli birbirine bağlayan viyadüğün yapılmasını talimatlandırdı. Bunun üzerine müteahhit firma inşaatlara hız verdi. Birinci kısım tüneller tamamlandı. Bugün ise ikinci kısım tünellerin ilk 25 metresine ulaşmış bulunuyoruz. Toplam uzunluğu 800 metre olan ikinci kısım tüneller ile 390 metre uzunluğundaki viyadükler, 2014 yılı Mayıs ayına kadar tamamlanacaktır." dedi.

    Şenol Koca, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, tüm Şırnaklılara yolun 2014 Temmuz ayında açılacağı sözünü verdi. İlgili firma bu tarihe kadar Cizre-Şırnak Karayolu’nu tamamlamak üzere tüm çalışmalarını devam ettirmektedir. Bu yolun tamamlanması ile birlikte Şırnak-Cizre arası 46 kilometreden 26 kilometreye düşecek ve 20 dakika içinde ulaşılacak hale gelecektir.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası