Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da 500 litre atık yağ toplandı

Karşıyaka Belediyesi’nin başlattığı “Kullanılmış Yemeklik Yağ Getirene Çiçek Yağı Hediye” kampanyasında 500 litre kullanılmış sıvı yağ toplantı.
Karşıyaka'da 500 litre atık yağ toplandı
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Nisan 2013 Salı 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi Çevre Müdürlüğü bünyesinde 19 Mart’ta başlayan kampanya farklı tarihlerde, beş mahallede kurulan stantlarda gerçekleştirildi. Cumhuriyet Mahallesi ile başlayan kampanya daha sonra, Bostanlı, Karşıyaka Çarşı, Nergis ve Alaybey mahallelerinde kurulan stantlarda devam etti. Mahallelerinde kurulan stantlara, evlerinden 5 litre kullanılmış yağ getirenlere 1 litre çiçek yağı hediye edildi. Daha az miktarda getirenlere ise, farklı hediyeler verildi.

19 Mart’ta başlayan kampanyada bugüne kadar, 500 litre kullanılmış yemeklik yağ toplandı. Karşıyaka Belediyesi’nin Kolza firması ile birlikte gerçekleştirdiği çalışma sonucu toplanan yağlar, geri dönüşüme kazandırılarak, enerji elde etmede yakıt olarak kullanılacak.

Kullanılmış yemeklik yağ toplama çalışması, Karşıyaka Belediyesi tarafından, yıl boyunca devam edecek. Mahallelerde Kadın Danışma Merkezleri’nin desteğiyle sürdürülecek çalışmada, hediye olarak çiçek yağı almak isteyenlerin, Bahriye Üçok Bulvarı’ndaki Belediye Hizmet Binası’nda bulunan Mavi Masa’ya müracaat etmesi gerekiyor.

Kampanya ile ilgili her türlü bilgi Çevre Müdürlüğü’nün 0232-363 13 31- 448 ve Kolza firmasının 444 30 19 numaralı telefonlarından alınabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası