Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da muhtarları sevindiren karar!

Karşıyaka Belediye Meclisi oy birliğiyle belediyeye ait muhtarlık binalarında görevini yapan muhtarların elektrik, su, iletişim gibi zorunlu ihtiyaç giderlerine yardımcı olmak amacıyla her ay 250 TL destek sağlanması kararını aldı.
Karşıyaka'da muhtarları sevindiren karar!
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2013 Salı 20:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi Mart ayı ikinci meclis oturumu Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında gerçekleşti. Meclis oturumunda önemli kararlar alındı. Meclis oy birliğiyle belediyeye ait muhtarlık binalarında görevini yapan muhtarların elektrik, su, iletişim gibi zorunlu ihtiyaç giderlerine yardımcı olmak amacıyla her ay 250 TL destek sağlanması kararını aldı. Karşıyakaka’da Cumhuriyet ve Bahçelievler dışında diğer tüm muhtarlar belediyeye ait muhtarlık binalarında görevlerini yapıyor.

PUSAT: DESTEK BİZLERİ MUTLU ETTİ
,Meclis toplantısı sonrası konuşma yapan Karşıyaka Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Bahariye Muhtarı Fuat Pusat, “Başkan Durak, ‘muhtarlar benim gören gözüm işiten kulağım” diyerek zaten bizlere verdiği önemi ortaya koymuştur. Onun önergesiyle meclise gelen ve daha sonra mecliste oy birliğiyle kabul edilen maddi destek bizleri mutlu etti” diye konuştu. Başkan Durak’ta verecekleri desteğin yasal olduğunu uzun incelemeler sonrası böyle bir karar aldıklarını belirtti.

KATILIM PAYI ALINMAYACAK
Meclis toplantısında, 2012 yılı ve öncesinde tarh edilmemiş (Tebliğ edilen vergi borcunun kesinleşmesi) yol harcamalarına yönelik katılım payları alınmaması oybirliğiyle komisyonlardan geldiği gibi kabul edildi.Mecliste ayrıca belediyenin sosyal kültürel ve sportif tesislerinin işletilmesi ile fen, çevre ve park bahçe hizmetleri alanlarında hizmet vermek amacıyla ‘Karşıyaka belediyesi İşletmeleri’ adı altında Bütçe İçi İletme kurulması oy birliğiyle kabul edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası