Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da muhteşem kutlama

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka’da ikinci gün artarak sürdü. Karşıyaka Belediyesi’nin bir gün önce gerçekleştirdiği 1000 kişi ile zeybek gösterisi ve on binlerce kişinin katıldığı Bayrak Yürüyüşü’nün ardından 29 Ekim gecesi sahil yine Cumhuriyet’i sevenlerle doldu, taştı. Alaybey’den Mavişehir’e kadar sahil boyunca dolan Karşıyakalılar, saat 21.00’de meşale şov yaptı. İzmir genelinde aynı anda başlayan havai fişek gösterileri Karşıyaka’da da üç ayrı yerde gerçekleştirildi. Bir anda Karşıyaka sahili binlerce meşale ve havai fişeklerle aydınlandı. Ellerinde Türk Bayrakları ile marşlar söyleyen Karşıyakalılar Cumhuriyet’in 90. Yılında unutamayacakları bir geceyi yaşamanın mutluluğunu yaşama imkanı buldu.
Karşıyaka'da muhteşem kutlama
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ekim 2013 Çarşamba 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gece Bostanlı Rekreasyon alanında ise Şehnaz Sam ve Emir Yeşil Dolapdere Project konseri vardı. Meşale gösterilerinden sonra konser alanını dolduran Karşıyakalılar şarkılara eşlik etti, alkışlarla destek oldu. 
Karşıyakalıların cumhuriyetine her zaman sahip çıktığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak “ Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkacağız. Karşıyakalı hemşerilerime gösterdiği bu destek ve coşku nedeniyle teşekkür ediyorum. “dedi. Başkan Durak sanatçılara teşekkür edip hep birlikte KAF KAF çekti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası