Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın davulcuları

Ramazan ayı Karşıyaka’da coşkuyla karşılandı. Karşıyaka Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk işbirliğiyle düzenlediği “Hoş Geldin Ramazan” etkinlikleri Karşıyaka Çarşısı ve Bostanlı Rekreasyon Alanı’nı renklendirdi. Etkinliklerin gözdesi ise bayan Ramazan davulcuları oldu. Gündüz, geleneksel kıyafetler içindeki kortej tarafından fermanla vatandaşların davet edildiği akşamki etkinlikte de eğlence doruğa çıktı.
Karşıyaka'nın davulcuları
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Temmuz 2013 Salı 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karşıyaka Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Hoş Geldin Ramazan” eğlencesi, Karşıyaka ve Bostanlı Çarşılarındaki kortejle başladı. Bayanlardan oluşan Ramazan davulcuları eşliğinde Karşıyaka ve Bostanlı Çarşısı’nda dolaşan kortej, fermanla Karşıyakalıları akşam Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek eğlenceye davet etti. Kortej güzergahı üzerindeki vatandaşlara ayrıca şerbette dağıtıldı.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören bayan davulcular, akşam Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki performanslarıyla da alkış aldı. Gecede, Karşıyaka Belediye Bandosu ve Pozitive Band Orkestrası’nın mini konserleriyle eğlenen Karşıyakalılar, Radyo Romantik Türk’ün 70 ve 80’li yıllara damga vuran şarkılardan oluşan “Nostalji Partisi” ile de adeta geçmişe yolculuk yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası