Ege Postası
Geri

Karşıyaka'yı festival heyacanı sardı

Karşıyaka muhteşem bir festivale hazırlanıyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen “Karşıyaka Festivali” 18-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda 3 gece boyunca gerçekleşecek konserlerde Yonca Lodi ile Zülfü Livaneli sahne alırken, ünü ülke sınırlarını aşan Harem Seraglio Grubu da görkemli bir gösteri ile Karşıyakalılarla buluşacak.
Karşıyaka'yı festival heyacanı sardı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Eylül 2013 Cumartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçtiğimiz yıl terör olayları nedeniyle yapılamayan Karşıyaka Festivali, 2 yıl aradan sonra yeniden Karşıyakalıların karşısına çıkıyor. 18 Eylül akşamı Yonca Lodi konseriyle başlayacak olan festivalde, 19 Eylül’de Harem Seraglio, 20 Eylül’de ise Zülfü Livaneli sahne alacak.

Akşamları saat:21.00’de başlayacak konserlerle renklenecek festivalde gündüzleri ise, söyleşiler, yarışmalar, dinletiler ve gösteriler düzenlenecek.

Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek konserlere tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Geçtiğimiz yıllardaki festivallerde, yüz binlerle buluştuk. Karşıyaka Festivali’nin, bu yıl da, yine coşkunun ve eğlencenin merkezi olacağına inanıyorum. Onlar için muhteşem konserler ve etkinlikler hazırladık. Herkesi bekliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası