Ege Postası
Geri

Katalan polisi, şiddet eylemlerinde tazyikli su kullanacak

İspanya’ya bağlı Katalonya Özerk Bölgesi’nin yerel polis gücü Mossos d'Esquadra, toplumsal eylemlerde plastik mermi ve gözyaşartıcı gazın yanısıra tazyikli su kullanmaya da başlayacağını açıkladı.Gösterilerde plastik mermi kullanılmasına...
Katalan polisi, şiddet eylemlerinde tazyikli su kullanacak
Haberler / Dünya
12 Haziran 2013 Çarşamba 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İspanya’ya bağlı Katalonya Özerk Bölgesi’nin yerel polis gücü Mossos d'Esquadra, toplumsal eylemlerde plastik mermi ve gözyaşartıcı gazın yanısıra tazyikli su kullanmaya da başlayacağını açıkladı.

Gösterilerde plastik mermi kullanılmasına ilişkin Katalan Parlamentosu’nda bir konuşma yapan Mossos d'Esquadra Genel Müdürü Manel Prat, olay çıkaranlarla mesafeyi korumayı amaçlayan mevcut modeli savundu ve tazyikli su kullanımına da başlayacaklarını söyledi.

Manel Prat, polisin şiddet eylemlerine savunmasız gidemeyeceğini belirterek, bazı durumlarda plastik mermi ve gözyaşartıcı gaz kullanılmasının gerekli olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası