Ege Postası
Geri

Kayıp Umutlar vizyona giriyor

Sinemaseverler bu hafta komedi, gerilim, dram, fantastik türlerinden oluşan 6 yeni film ile buluşuyor. 28 Haziran haftasının öne çıkan filmi ise “Kayıp Umutlar”. Filmin, senaryosu Dave Eggers'ın öyküsünden John Krasinski ve Matt Damon tarafından...
Kayıp Umutlar vizyona giriyor
Haberler / Kültür - Sanat
27 Haziran 2013 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinemaseverler bu hafta komedi, gerilim, dram, fantastik türlerinden oluşan 6 yeni film ile buluşuyor. 28 Haziran haftasının öne çıkan filmi ise “Kayıp Umutlar”. Filmin, senaryosu Dave Eggers'ın öyküsünden John Krasinski ve Matt Damon tarafından uyarlanan “Kayıp Umutlar”ın yönetmenliğini, “Good Will Hunting” ve “Milk” yapımlarıyla Oscar adayı olan Gus Van Sant üstleniyor.

DEHŞET KASETİ

Kayıp bir öğrenciyi arayan iki özel detektif öğrencinin terk edilmiş evine girer ve VHS kasetleri koleksiyonu bulurlar. Her kasette birbirinden tüyler ürpertici görüntüler vardır. Durumun arkasında sandıklarından çok daha ince planlanmış bir şey olduğunun farkına varırlar. Simon Barrett, Jason Eisener, Gareth Evans, Gregg Hale, Eduardo Sánchez, Timo Tjahjanto ile Adam Wingard’nin yönettiği “Dehşet Kaseti”nde Kelsy Abbott, Devon Brookshire başrolleri paylaşıyor. Film ABD, Kanada, Endonezya yapımı.

HAYALET ÖĞRENCİLER

Modesto, sık sık hayaletler gören ve bu yüzden de çalıştığı bütün okullardan kovulan bir öğretmendir, ancak Monforte Lisesi’ne geldiğinde şansı değişir. Çünkü bu okulda 5 hayalet öğrenci vardır ve görevi bu öğrencileri mezun etmektir. Ama bu komik ve sıra dışı öğrencilerle uğraşmak hiçte kolay olmayacak. Javier Ruiz Caldera’nın yönettiği ve Raul Arevalo, Alexandra Jimenez, Javier Bodalo ile Anna Castillo’nun oynadığı “Hayalet Öğrenciler” haftanın komedi filmi.

AŞK TAKTİKLERİ

Thomas, bir ilişkinin gereklerini yerine getiremediği için kız arkadaşı Marie tarafından terk edilir. Fakat bir yıl geçmesine rağmen Thomas hala onu unutamaz. Bir gün kendini kollarında bir bebekle bulduğunda, onu hayallerindeki kadını geri kazanmak için kullanmaya karar verir. Bir anda baştan çıkarıcı bir baba profiline bürünen Thomas, tüm boşanmış annelerin dikkatini çekecektir. Tatlı bir yalan etrafında dönen film, birbirini çok seven çiftlerin aynı anda aynı şeyi istemesinin ne kadar zor olduğuna da dikkat çekiyor. Clement Michel’in yönettiği ve Raphael Personnaz, Charlotte Le Bon, Jerome Commandeur ile Camelia Jordana’nın oynadığı “Aşk Taktikleri” romantik komedi türünde.

YASAK VİDEO

Jeong-Mi, anne babasının ülkeyi terk etmesinden sonra ablası See-Hee ile yaşamaya başlamıştır. İnternetten ev yapımı videolar indirip izlemeye meraklıdır. Bir gün, kız kardeşinin sevgilisinden “Yasak Video” adlı videoyu indirmesini ister. Ancak bu videoyu izleyen kişilerin başına tuhaf ve korkunç olaylar gelmeye başlamaktadır. Videoyu izledikten sonra Jung-Mi de anlaşılmaz bir şekilde değişmeye başlar. Kim Tae Kyung’un yönettiği ve Lee Malg Eum, Chai Ji Heon, Lee Yoo Joo ile Won Joo’in oynadığı “Ölüm Kapanı” Güney Kore’nin klasik gerilim filmlerinden biri.

KAYIP UMUTLAR

Steve, iş arkadaşı Sue ile topraklarının altındaki doğalgaz potansiyeli nedeniyle kasaba sakinlerinin arazilerini satın almak için bir kasabaya gönderilir. Kasabalıların teklifi kabul edecekleri düşünülmektedir. Bölgede saygı duyulan bir öğretmenin yaptığı uyarılarla durum iyice çıkmaza girer. Şirket politikalarının iç yüzünü de öğrenen Steve kendini sorgulamaya başlar. Senaryosu Dave Eggers'ın öyküsünden John Krasinski ve Matt Damon tarafından uyarlanan “Kayıp Umutlar”ın yönetmenliğini ise Amerikalı bağımsız sinemacı Gus Van Sant üstleniyor. Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand ile Rosemarie Dewitt filmin başrolünde.

DÜNYA – YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Uzay gemileri düşen genç Kitai Raige ve efsanevi babası Cypher, insan ırkının kaçmasından 1.000 yıl sonra dünyaya ayak basmışlardır. Cypher yaralı olduğu için, Kitai’nin yardım çağrısı yapmak üzere tehlikeli bir yolculuğa girişmesi gerekir. Eğer eve dönebilmek istiyorlarsa, baba oğulun birlikte çalışmayı öğrenmesi ve birbirlerine güvenmeleri gerekmektedir. Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman ile Zoe Kravitz’in oynadığı “Dünya - Yeni Bir Başlangıç”ın yönetmen koltuğunda usta yönetmen M. Night Shyamalan oturuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası