Ege Postası
Geri

Kayseri polisinden gümrük kaçağı sigara ve 10 numara madeni yağ operasyonu

Kayseri polisi yaptığı operasyonlarda gümrük kaçağı bandrolsüz olduğu belirlenen 117 bin 777 paket sigara ele geçirdi. 10 numara yağ satışı ve ikmali yapan bir işyerine baskında da 2 bin 693 litre menşei belli olmayan madeni yağa el konuldu....
Kayseri polisinden gümrük kaçağı sigara ve 10 numara madeni yağ operasyonu
Haberler / Genel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri polisi yaptığı operasyonlarda gümrük kaçağı bandrolsüz olduğu belirlenen 117 bin 777 paket sigara ele geçirdi. 10 numara yağ satışı ve ikmali yapan bir işyerine baskında da 2 bin 693 litre menşei belli olmayan madeni yağa el konuldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, gümrük kaçağı sigara kaçakçılığını önlemeye yönelik 7 ayrı operasyon yaptı. Operasyonlarda 10 kişi yakalanırken, şahısların araçlarında ve iş yerlerinde yapılan aramalarda değişik markalarda toplam 117 bin 777 paket gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen, faturasız ve bandrolsüz sigara ele geçirildi. 35 bin adet makaron elde edildi. Gümrük kaçağı sigara naklinde kullanılan 5 araca el konuldu.

Motorlu araçlara yakıt olarak 10 numara tabir edilen yağ satışı ve ikmali yapan iş yerleri ile ilgili olarak yapılan istihbarı çalışmalar kapsamında 3 kişi yakalandı. Şahıslarla birlikte 2 bin 693 litre meşei belli olmayan madeni yağ ele geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası