Ege Postası
Geri

Kemalpaşa'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü kutlamaları İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde erken başladı. Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler 24-29 Ekim tarihleri arasında tüm beldelerde ve mahallelerde düzenlenecek.
Kemalpaşa'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2013 Cuma 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kemalpaşa Belediyesi Cumhuriyetin 90. yaşında, ilçe merkezi ve Beldelerde bir dizi etkinlik düzenledi. Dün Bağyurdu mahallesinden başlayan etkinlikler, Ören, Armutlu, Yukarıkızılca, Ulucak ve 29 Ekim tarihinde ilçe merkezinde düzenlenecek final ile sona erecek.

Bağyurdu mahallesinde düzenlenen etkinliklere katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin Cumhuriyet'e sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Karakayalı, "Düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize, Bağyurdu mahallemiz ile başladık. Sırası ile diğer mahallelerimizde de etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Etkinlik öncesi, tüm vatandaşlarımız ile fener alayı düzenliyoruz. Bugünde gayet kalabalık bir topluluk ile Bağyurdu'nda bu coşkuyu yaşadık. Fener alayına müteakip belde meydanın da da mini bir konser tertip ettik. 29 Ekim Salı günü Merkez'de yapacağımız final ile etkinliklerimizi sonlandıracağız. Amacımız, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Bayramını hiçbir şekilde unutturmamak, Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin Bağımsız, Hür, Laik ve çağdaş bir konumda ilerlemesini sağlamak ve bu coşkuyu daha uzun yıllar yaşatmak." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası