Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu İzmir adayını İzmir'de açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın ismini açıklamaya hazırlanırken CHP’de merakla beklenen ismin 23 Aralık’ta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İzmir’de açıklanacağı öğrenildi.
Kılıçdaroğlu İzmir adayını İzmir'de açıklayacak!
Haberler / Yerel Politika
2 Aralık 2013 Pazartesi 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamak için Aralık sonunu bekleme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adayı bizzat İzmir’de açıklayacak.

Yerel seçimlere kısa bir zaman kalırken, partilerde adaylar ekseninde hareketlilik artmaya başladı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın ismini açıklamaya hazırlanırken CHP’de merakla beklenen ismin 23 Aralık’ta açıklanacağı öğrenildi.

23 ARALIK’TA İZMİR’E GELECEK!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisi nedeniyle 11 Aralık tarihine ertelenen MYK toplantısında İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının büyük çoğunluğu netleşecek. İsimler daha sonra 14-15 Aralık tarihindeki PM’ye sunulacak. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduktan sonra sürekli olarak katıldığı Devrim Şehidi Kubilay’ı anma töreni için 23 Aralık’ta İzmir’de olacak. Kılıçdaroğlu’nun kente bir gün önceden geleceği ve bazı ilçelerde açılışlara katılacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun 23 Aralık'ta partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını Menemen’deki tören sonrası düzenlenecek organizasyonda açıklaması ağırlık kazandı.Büyük bir kapalı spor salonunun tutulması,  Kılıçdaroğlu’nun örgütle buluşturulması ve CHP Lideri’nin  Büyükşehir adayıyla kürsüye çıkması planlanıyor.

KOCAOĞLU ÖNPLANDA
Parti kulislerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Aziz Kocaoğlu’nun açıklanacağı ağırlık kazandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, eski CHP Milletvekili Canan Arıtman resmi başvuru yapmıştı. Çeşitli firmaların yaptırdığı anketlerde CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray da üst sıralarda yer alırken, görev verilmesi durumunda Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına yeşil ışık yakmıştı.Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de ismi geçen adaylar arasında yerini alıyor.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısında İzmir Büyükşehir belediye Başkan adayının 15 Aralık sonrası açıklanacağına dikkat çekmişti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası