Ege Postası
Geri

Bingöllüler'den Abdül Batur’a destek

Narlıdere Belediye Başkanı Batur, Narlıdere Bingöllüler Platformu ve Binnar (Bingöllü Narlıderell er)gençlik platformu tarafından İnciraltı’nda düzenlenen ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısına katıldı. İzmir’de yaşayan Bingöllüler’ün buluştuğu kahvaltıda konuşan Başkan Batur, “Bingöllü hemşerilerimize güveniyorum, önümüzdeki süreçte omuz omuza mücadele edeceğiz” diye konuştu. Kahvaltıya Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un yanı sıra; Narlıdere Bingöllüler Platformu yönetimi ve üyeleri, Bingöllüler Derneği Başkanı Aydın Gürboğa ve yöneticileri, İzmir Bingöllüler Siyasi Platformu Başkanı Çetin Yurtsever ve platform üyeleri, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen ve yönetim kurulu ile çok sayıda Bingöllü vatandaş katıldı.
Bingöllüler'den Abdül Batur’a destek
Haberler / Yerel Politika
1 Aralık 2013 Pazar 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - İzmir Bingöllüler Derneği Başkanı Aydın Gürboğa, Bingöllü vatandaşları bir araya getiren etkinliğin önemine değinerek,  “İzmir Bingöllüler Derneği, İzmir’de yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirmek için kuruldu. Yaşadığımız kültürü çocuklarımıza aktarmak istiyoruz. Birlikteliğimizi, dayanışmamızı siyasette de kullanmak istiyoruz. Bu vesile ile İzmir’in çeşitli ilçelerinden aday olan hemşerilerimizi desteklediğimiz gibi, Narlıdere’de de desteğimizi sürdürdüğümüzü belirtmek isterim” dedi.

 

Batur: Mücadeleye devam!

 

Narlıdere’de derneklerle yerel yönetim arasında sağlam bir köprü bulunduğunu hatırlatan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “Narlıdere; hemşeri dernekleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde olan bir ilçe. Her türlü eylemde ve yapılacak çalışmalarda bir arada olmayı becerebilen bir ilçe. En güzeli de yerel yönetimle dernekler arasında çok güzel bir köprü var. Geçmişten bu yana yerel yönetimlerin her şeyi olan sivil toplum kuruluşları, dernekler Narlıdere’de bu dayanışma ruhunu göstermiştir. Hemşeri derneği özellikle hemşerilik ruhunu, bir arada olmayı, kentinden şehre adetini taşıyabilen, burada o ruhu yaşatabilen derneklerimiz. Narlıdere’de şu an da 28 tane sivil toplum kuruluşu ve hemşeri derneğimiz var. Geçmişten bu yana bu dayanışmayı en güzel şekilde sergiliyoruz. Bingöllü hemşerilerimize ben minnettarım. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Bu süreçte seçimler ne zaman geldiyse Bingöllü hemşerilerimizi yanımızda görüyoruz, teşekkür ediyorum. Önümüz mücadele günleri. Türkiye’nin bundan sonraki kuşaklara hiçbir şey bırakmayan yap, sat modelini işleyen bir anlayışa karşı mücadele içindeyiz. Şu an o anlayışa sahip olanların burayı görmesini isterdim. Bu anlayışa karşı mücadele etmek hepimizin görevi. Bingöllü hemşehrilerimize bu konuda güveniyoruz. Onlarla omuz omuza mücadele etmekten her zaman onur duydum” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası