Ege Postası
Geri

Koç: “Çiğli için bir hayalim var”

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülün Koç, Çiğli’den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
Koç: “Çiğli için bir hayalim var”
Haberler / Yerel Politika
1 Aralık 2013 Pazar 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Çiğli CHP’de belediye başkan adaylığı yarışı kamu çalışanlarının istifası ile daha da hareketlendi. 25 yılıdır Çiğli’de belediye başkan yardımcılığı yapan Tülin Koç, kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla aday adaylığını açıkladı. Kadınların ve gençlerin “Tülin Koç” yazılı renkli yelekler giydiği toplantıda Koç’u ailesi, dostları ve kalabalık bir partili topluluğu yalnız bırakmadı.

CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, Koç’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “İnanıyorum ki, Tülin Koç arkadaşımız da tüm adaya adayı arkadaşlarımız gibi partimize güç katacaktır” dedi.

 

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Tülin Koç da, 200 bin nüfuslu Çiğli’de belediyeci olarak hizmet ettiği süreçte sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici olduğunun altını çizerek, “Çiğli’ye ve Çiğli halkına daha iyi hizmet vermek için aday adayınız oldum. Çiğli için hayallerim var. Bu hayalleri brilikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum” diye konuştu.

Çiğli’de ulaşılmadık tek insan bırakmayacaklarının altını çizen Koç, “İçinizden biriyim ve içinizden biri olmaya devam edeceğim. Değişim, gelişim ve umudun temsilcisi olarak yönetmek için değil hizmet için çalışacağım” sözlerine yer verdi.

RAKİP DEĞİL CHP EKİBİ

Koç, Çiğli’deki diğer aday adaylarına başarılar dileyerek, “Diğer aday adayı arkadaşlarım ilkeli, çalışkan, birikimli ve saygıdeğer kişilerdir. CHP kültüründe parti içi seçimler karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde, tatlı bir rekabet içinde yaşanır. Herkes kendi hür iradesi ile seçimle katılabilir. Seçimlerden sonra kazanan kaybedene kucak açar., kaybeden de kazananı tebrik eder.  Çalışmalarına kaldığı yerden devam eder. Huzurlarınızda açıkça ifade ediyorum. Aday adayı arkadaşlarım rakibim değil, Türkiye’nin en büyük hayat sigortası olan CHP’nin ekibidir. Dolayısıyla kim aday olursa olsun her türlü desteği vereceğimden şüpheniz olmasın” sözlerine yer verdi.

ÖRNEK İLÇE

Çiğli’yi Türkiye’de örnek bir ilçe yapmak için aday adayı olduğunu kaydeden Koç, “Çiğli’nin sosyal, ekonomik yaşantısına kendi birikimlerimi aktarabilmek için adayım. Hukuka aykırı hiçbir uygulamaya izin vermeyeceğim için adayım. Projelerime ve ekibme güvendiğim için adayım. İlçemdeki tüm derneklerle ve muhtarlarla omuz omuza çalışmak için adayım. Kadınların siyasette güçlenmesi adına adayım. Engelli kardeşlerimize engelsiz bir Çiğli yaratmak için adayım” açıklamasını yaptı.

Açıklamanın ardından tebrikleri kabul eden Koç, destek veren herkese teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası