Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Hıfzı Topuz için taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaşamını yitiren gazeteci-yazar Hıfzı Topuz için taziye mesajı paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Duayen gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. Ömrü boyunca yazmaya ve bilgi birikimini nesilden nesile aktarmaya devam eden Topuz, eserleri ile daima yaşayacaktır” dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan Hıfzı Topuz için taziye mesajı
Haberler / Güncel
26 Eylül 2023 Salı 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz, bugün İstanbul’da 100 yaşında yaşamını yitirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Duayen gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. Ömrü boyunca yazmaya ve bilgi birikimini nesilden nesile aktarmaya devam eden Topuz, eserleri ile daima yaşayacaktır.”

 

Gazeteci- Yazar Hıfzı Topuz hayatını kaybetti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası