Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu örgütle toplantıya başladığı sırada otel önünde eylem!

Ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Urla Balıklıova sakinlerinden 30 kişilik kadar grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı Swiss Otel önünde eylem yaptı. İlçe başkanlarıyla kahvaltılı toplantı yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra eylem yapan üç kişiyle, otelde görüştü. Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de konakladığı otelde
Kılıçdaroğlu örgütle toplantıya başladığı sırada otel önünde eylem!
Haberler / Yerel Politika
12 Mart 2016 Cumartesi 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım sonrası ilk kez geldiği İzmir'de ikinci gün mesaisine örgüt toplantısıyla başladı.

"KILIÇDAROĞLU 1 KASIM SONRASI İLK KEZ İZMİR'E GELDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"CHP LİDERİ EGİAD TOPLANTISINDA KONUŞTU" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Kılıçdaroğlu, konakladığı Swiss Otel'de ilçe başkanlarıyla toplantı yaptığı sırada, otel önünde ise Balıklıovalılar eylem yaptı.

Ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Urla Balıklıova sakinlerinden 30 kişilik kadar grup yağmura rağmen otel önünde Kılıçdaroğlu'nu beklemeye koyuldu.

Balıklıovalılar ellerinde “Kılıçdaroğlu sizin sözünüze inandık, bak şimdi sokaklarda kaldık” afişleri tutttu.



VERDİĞİNİZ SÖZÜ TUTUN
Ankara’ya gittikleri halde Kılıçdaroğlu’nun kendilerini dinlemediğini ifade eden Balıklıova Direnişi Sözcüsü Yusuf Altun ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’na bize verdiği sözü hatırlatmaya geldik. Partililerle yaptıkları kahvaltılar, yedikleri içtikleri onların olsun.74 ailenin mağduriyetine karşı birkaç dakikalık zaman istedik. Görüyoruz ki Ankara’da karlı kış günü bizi sokakta bekletenler, bugün yağmur altında durmamızdan hiç rahatsız olmuyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum; bırakın etrafınızdaki partilileri gelin İzmirlilere kulak verin, birkaç dakika onlarla görüşün, yanınızdaki yağcıları, sizi aldatanları değil bu insanları dinleyin. Bizi dinleyeceğini düşündüğümüz Kılıçdaroğlu’na kahvaltı etmek daha cazip geliyor. Biz inatla ve ısrarla Kemal Kılıçdaroğlu’na derdimizi anlatmaya çalışacağız.Verdiğiniz sözü tutun, söz insan için onurdur, söz insan için şereftir, söz insan için namustur’’ şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER
Eylem yapan gruptan üç kişi, otelde toplantı yapan Kılıçdaroğlu ile görüşme için içeri alındı. Kılıçdaroğlu, üç kişiyle yaklaşık 15 dakika görüştü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası