Ege Postası
Geri

Kimse Yok Mu, Suruç'ta 200 aileye gıda ve giyecek yardımında bulundu

Kimse Yok Mu Derneği, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan ayında gıda ve giyecek yardımında bulundu. Ayrıca derneğin, Suruç ve çevre köylerde tespit ettiği yoksullara dernek yöneticileri tarafından temel gıda...
Kimse Yok Mu, Suruç'ta 200 aileye gıda ve giyecek yardımında bulundu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kimse Yok Mu Derneği, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan ayında gıda ve giyecek yardımında bulundu.

Ayrıca derneğin, Suruç ve çevre köylerde tespit ettiği yoksullara dernek yöneticileri tarafından temel gıda yardımı yapıldı. Ramazan ayı münasebetiyle yapılan gıda yardım, fakir ve yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürdü

Derneğin Suruç temsilcileri Bedrettin Çiçek ve İzzet Aslan, yardımların, gerek Ramazan ayında gerekse daha sonra hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Yoksul vatandaşlara yaptıkları yardımların, gıdanın dışında giyecek olarak da yapılacağını ifade eden Bedrettin Çiçek, ''Fakir ailelere gıda ve giyim yardımı konusunda bize her türlü desteği sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Kimse Yok Mu Derneği'nin kutsal Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı insani yardımların tüm gönülleri fethettiğini kaydeden Çiçek, ''Yapılan bu insani yardımlar, bölgedeki birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştiriyor. Derdimiz Fakir kardeşlerimizin hem sofrasına hem de gönlüne konuk olmaktır.'' diye konuştu.

Dernek yöneticilerinden İzzet Aslan, yaptıkları yardımları ihtiyaç zaruri olduğu zaman fakir ve yardıma muhtaç ailelerin kapısına kadar götürdüklerini vurgulayarak, ''Ayrıca, bu yardımların kapıya götürülmesi ilçeye bağlı çevre köyleri kapsamaktadır.'' şeklinde konuştu.

Aslan, Şanlıurfa olarak yapılan ve yapılacak yardımlarda aynı hassasiyeti açlık ve yoksulluk çeken Afrika kıt'ası içinde gösterdiklerini belirterek, başta Uganda olmak üzere Somali, Kenya ve Etiyopya için dernek yöneticileri ve hayırsever vatandaşlar olarak adeta bir yardım seferberliği ilan ettiklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası