Ege Postası
Geri

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Nevşehir’de

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, kentlerde afet riski altındaki alanların, dönüştürülmesi ve kent dokusunun yenilenmesi, belediyelerde harç ve ücret tarifeleri, İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatları konularını kapsayan, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve belediye birlikleri personelleri’ne yönelik, ortak mevzuatlar çerçevesinde bilgilendirme toplantısını Nevşehir, Ürgüp’te düzenledi.
Kıyı Ege Belediyeler Birliği Nevşehir’de
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ekim 2012 Pazartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güncel Konular Ele Alındı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin Nevşehir, Ürgüp’te düzenlediği toplantılarda iİlk gün Kentlerde Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi ve Kent Dokusunun Yenilenmesi gibi güncel konuların görüşülmesinin ardından ortak mevzuatlar konusunda bilgilendirme amaçlı olarak, Belediyelerde  harç ve ücret tarifeleri konusu, İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatları konusu ele alındı.

 Hacı Bektaş Veli Müzesi ve Mahzuni Şerif’in Mezarına Ziyaret

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin bilgilendirme toplantılarının ardından ise Nevşehir’de Kültür, tanıtım ve inceleme gezilerinde bulundu. Nevşehir Avanos, Ürgüp,Uçhisar Kalesi Kültür, tanıtım ve inceleme Gezisi düzenleyen birlik başkanı Abdül Batur ve Kıyı Ege Belediyeler birliği heyeti aynı zamanda Hacı Bektaş Veli Müzesi ve Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bulunan Mahzuni Şerif’in mezarına ziyarette bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası