Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'na en yakın isimden net adaylık açıklaması

CHP İzmir’de kongre/kurultay süreçlerinde ismi her zaman potansiyel il başkan adayı olarak geçen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na örgütte en yakın isim olarak gösterilen İl Eski Sekreteri Yekta Varnalı Ege Postası’na konuştu. Varnalı, il başkanlığı adaylığı ve Kocaoğlu’nun sürece müdahil olup olmayacağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP'de Kocaoğlu'na en yakın isim olan Varnalı
Kocaoğlu'na en yakın isimden net adaylık açıklaması
Haberler / Yerel Politika
20 Temmuz 2015 Pazartesi 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de kongre/kurultay takvimi koalisyon görüşmelerinin gölgesinde ilerliyor. CHP İzmir Örgütü’nde bayramın da geride kalmasıyla gözler 15 Ağustos’ta başlayacak olan delege seçimlerine çevrilirken, parti içi trafiğin artması bekleniyor.
CHP İzmir’de delege seçimlerinin ve kongrelerin kıran kırana geçeceği dillendiriliyor.

İlçe başkanlıkları ve il başkanlığı içinde şimdiden bir çok isim konuşuluyor.
Örgüt içinde en çok merak edilen soru ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun sürece müdahil olup olmayacağı. Parti içinde Kocaoğlu’na en yakın isimler arasında gösterilen İl Eski Sekreteri Yekta Varnalı, süreçle ilgili net ve önemli açıklamalarda bulundu.

DELEGE BİLE OLMA DÜŞÜNCEM YOK
İsmi her kongre sürecinde il başkanlığı için geçen Varnalı, “Herhangi bir görev için hiçbir talebim yok. Ben artık örgüte ağabey gibi yardımcı olmak istiyorum. Delege bile olma düşüncem yok. Kararım kesindir. Gençler bu işi yapsın artık” dedi. 

AZİZ BEY KARIŞMAYACAK
3 yıl önceki olağan kongre sürecinde, kongreden zaferle ayrılan Ali Engin’e destek vererek topa giren Kocaoğlu’nun kongre sürecine müdahil olup olmayacağıyla ilgili de Varnalı, “Benim bildiğim kadarıyla Aziz Bey bu sürece karışmayacak. Ben karışmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Varnalı, geçtiğimiz günlerde 3 günlük izne çıkan Kocaoğlu’na tatilde eşlik etmişti. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası