Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan Harmandalı müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,ikinci defa Twitter da vatandaşın sorularını yanıtladı.Kocaoğlu son zamanlarda kentte polemik konusu olan Yamanlar’a kurulması düşünülen tesis ile ilgili "Katı Atık Değerlendirme Tesisi için tartışılması gereken konu, nerede yapılacağı değil kullanılacak teknoloji olmalı" derken, biyolojik ömrünü tamamlayan Harmandalı çöp deponi alanıyla ilgili müjde verdi.
Kocaoğlu'ndan Harmandalı müjdesi!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2013 Pazartesi 21:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni bir sosyal medya buluşmasına daha imza attı. İzmirlilerin şehir yönetimine ilişkin görüş, öneri ve eleştirilerini 20 Ağustos tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden ilk defa yanıtlayan Başkan Kocaoğlu,ikinci defa Twitter da vatandaşın sorularını yanıtladı.Kocaoğlu son zamanlarda kentte polemik konusu olan Yamanlar’a kurulması düşünülen tesis ile ilgili  "Katı Atık Değerlendirme Tesisi için tartışılması gereken konu, nerede yapılacağı değil kullanılacak teknoloji olmalı" dedi.
Kocaoğlu, biyolojik ömrünü tamamlayan Harmandalı çöp deponi alanıyla ilgili bir müjde verdi.


REHABİLİTASYON PROJESİ HAZIRLADIK
Kocaoğlu, biyolojik ömrünü tamamlayan Harmandalı çöp deponi alanıyla ilgili yaptıkları yol kapatma eylemleriyle gündeme gelen Harmandalılara müjde verdi.Kocaoğlu “Zamanımızı verimli bir şekilde kullanabilmek için bu konuda birkaç ön bilgi aktarayım. Önce Harmandalı halkına güzel bir haber… Harmandalı’nın depolama alanı olarak kalması söz konusu değil. Alanın rehabilitasyon projesini hazırladık… 2014 başında alanın üçte ikisi için ihaleye çıkıyoruz. Harmandalı’da kent ormanı kuracağız…”diye tweet attı.



CHP GENÇLİK KOLU BAŞKANI TWEET ATTI
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Yamanlar'da kurulması düşünülen tesise karşı çıktığını dile getiren,‘#yamanlarçöpolmasın’ hashtagi başlatan ‘Yamanlar’a çöp tesisi istemiyoruz’ grubu  kuran CHP Karşıyaka Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Evsen Kocaoğlu'na tweet attı. Evsen,  "Tesis hem Harmandalı'nı kurtaracak hemde Karşıyakayı ve kuzey cephesi ilçelerini etkilemeyecek ' Buna inanıyormusunuz'" diye sordu. Başkan Kocaoğlu da "Toplumun farklı kesimlerine bilgi aktarmaya başlıyoruz. Hiç endişeniz olmasın İzmir'în çevreciliğine yakışan bir proje olacak" ifadeleriyle yanıt verdi. 





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası