Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan Serter'e sürpriz ziyaret

CHP’nin geçtiğimiz hafta İzmir Sanat’ta gerçekleşen bayramlaşma törenine katılamayan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, partisinin il başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu. Kocaoğlu, İl Başkanı Bedri Serter’le bayramlaştı, sohbet edip çay içtikten sonra il binasından ayrıldı. Kocaoğlu'ndan Serter'e sürpriz ziyaret
Kocaoğlu'ndan Serter'e sürpriz ziyaret
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2015 Pazartesi 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Kocaoğlu’nun, İl Başkanı Bedri Serter’le bayramlaşmaya geldiği öğrenildi. Kocaoğlu, geçtiğimiz hafta partisinin İzmir Sanat’ta gerçekleşen bayramlaşma törenine katılmamıştı. Törende Kocaoğlu’nu temsilen Başkanvekili Sırrı Aydoğan yer almış ve konuşma yapmıştı.

Kocaoğlu’nun il başkanı Serter’in makamında 20 dakika kaldığı  süre zarfında CHP İzmir Milletvekilleri Zeynep Altıok ve Aytun Çıray’ın da il binasına gelmesi sebebiyle Kocaoğlu’nun bu isimlerle de kısa bir sohbet gerçekleştirdiği belirtildi.

Serter, ziyaretle ilgili olarak, " Aziz Bey geçtiğimiz hafta bayramlaşma törenine gelemediği için ziyaretimize geldi. Bayramlaştık, çay içtik, sohbet ettik. Özel bir toplantı değildi" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası