Ege Postası
Geri

Konak İlçe Başkanı İlgazi: Merkez ilçe olarak fark yaratacağız

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongreler tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Konak İlçe Kongresi'nde kazanarak bugün mazbatasını alan Ozan Ali İlgazi; "Partililer bir sofranın etrafında bir masanın etrafında bir araya gelecekler. Buna bir isim verilebilir. Ancak isim hiç önemli değil.Önemli olan partililerin bir araya gelerek bir hedefe yürümesidir.Amaca ancak bu şekil gidilebilir. Maalesef ilçenin yerini bilmeyen var. Biz bunu çözmeye geldik“ dedi. 
Konak İlçe Başkanı İlgazi: Merkez ilçe olarak fark yaratacağız
Haberler / Yerel Politika
9 Ağustos 2023 Çarşamba 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- CHP Konak’ta düzenlenen ilçe kongresinde tek aday olan Ozan Ali İlgazi seçimi kazanarak yeni il başkanı oldu.Bugün ise mazbatasını alarak makamına yerleşen İlgazi ilk kez Egepostası’na konuştu.

Kongrede 290 delegeden 258 oy aldığını belirten İlgazi; “Çok mutluyum,çok heyecanlıyım.Gençlik kollarından biri, ilçenin her türlü kademesinde görev almış biri olarak şu anda örgütümün başındayım.İnşallah gençlik kollarında siyasete başlayan her arkadaşımın böyle bir kariyeri olur.Onlarda umarım başkanlık onur ve gururunu yaşarlar. İzmir’in bir çocuğu olarak, Konak’ın bir evladı olarak her yere yetişeceğiz.girmediğimiz ne bir mahalle kalacak, ne de bir sokak kalacak. Ev ev, kapı kapı gezeceğiz.” dedi.

‘KONAK’IN HER YERİNE ULAŞACAĞIZ’

Oturan değil koşan bir Konak olacak açıklamasına değinen Başkan İlgazi; “ Yönetim kurulumuz genç ve dinamik arkadaşlarımızdan oluşuyor.özellikle ona çok dikkat ettik. Çünkü biz ilçenin planını programını yapacağız.Mahalle mahalle masaya yatıracağız.o mahallelerde neler yapılması gerekiyor O bölgede neler yapılması gerekiyor. Çünkü Konak’ın bütün bölümlerinden temsilci arkadaşlarımız var.Onların vasıtası ile bir yol çizeceğiz. Ondan sonra da yapılması gereken neyse yapacağız. “ dedi.

‘MERKEZ İLÇE OLARAK FARK YARATACAĞIZ’

İlçe Başkanı olarak kültür sanata önem vereceğini aktaran İlgazi; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak önce yapılması gerekenleri yapacağız.Daha sonra kültür sanat ile kadın kollarımız ile gençlik kollarımız ile farkımızı ortaya koyacağız. Hep beraber bir bütün olarak ortaya koyacağız.Biz merkez ilçe olarak farkımızı ortaya koyacağız ki herkes de bizim farkımızı anlasın.” açıklamasında bulundu.

‘KADINLAR VE GENÇLER ÖNCELİĞİMİZ’

Başkan İlgazi kadınlara ve gençlere parti içinde yeterli değeri vereceğinden bahsederek; “ Mücadele kadınlarımızın omuzlarında yükselir. O mücadele kazanılacaksa kadınların sayesinde kazanılır. Tabi ki biz gerekli çalışmayı yaparız ancak kadınlar kadar maalesef inançlı olamıyoruz. Özellikle gençlik kollarımızda yer alan kadınlarımız kadar inançlı olamıyoruz. İnşallah onlarla beraber bu mücadeleyi devam ettireceğiz.” dedi. 

‘İLÇENİN YERİNİ BİLMEYEN VAR’

Parti içi iletişimsizlik sorununa değinen İlgazi; “ Mahallerde toplantılar yaparak partililerin birbirlerini tanıması yönünde yoğun caba sarf edeceğiz. Bir sofranın etrafında bir masanın etrafında bir araya gelecekler. Buna bir isim verilebilir. Ancak isim hiç önemli değil.Önemli olan partililerin bir araya gelerek bir hedefe yürümesidir.Amaca ancak bu şekil gidilebilir. Maalesef ilçenin yerini bilmeyen var.Biz bunu çözmeye geldik“ dedi. 

'KONGREDE TATSIZ ŞEYLER YAŞANDI'

Konak Kongresi’nde yaşanan tartışmalar hakkında konuşan İlgazi; “ Kongre tam bir demokrasi şöleni oldu. Ancak bazı istemeyen tadsız şeyler yaşandı.Ama heyecan ve enerjinin getirdiği bir şey olarak düşünüyorum.Eleştiriler boyutunda alacağımız şeyleri aldık.Tatlıya bağlanarak salondan birlik beraberlik şeklinde çıktık. 

'258 OY ALDIM'

Mazbata kayıtlarına göre 258 oy aldığını açıklayan İlgazi; “Gönül isterdiki 418 delegenin hepsi katılım sağlasaydı da 418 oy ile başkan seçilseydim.Ama tek liste güzel bir şey bir o kadar da zor bir şeydi.Ve hava da sıcaktı her arkadaşımız katılamadı ama beni arayarak tebrik etti.” dedi.  

Gelecek günlerde yapılacak il kongresi için konuşan İlgazi; “ Biz il kongresinde partimiz ile beraber çalışarak bu demokrasi meşalesini ilerleteceğiz. Yerel seçimlere de az bir süre kaldı. Ayrıca Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a da desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Kendisi seçimde geri planda kalarak demokrasiye inandı.Ancak bir büyüğümüz olarak desteklerini hissettirdi.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası