Ege Postası
Geri

CHP Menderes'te kongre öncesi hareketlilik! Başkan Şen'den muhalefete tepki: O günlerde neredeydiniz?

CHP Menderes Olağan İlçe Kongresi öncesi ilçede hareketlilik sürüyor. 30 Temmuz’da tamamlanan mahalle delege seçimlerinde 44 mahallenin 28’in de mevcut ilçe başkanı Sezen Şen’in desteklediği beyaz liste üstün ayrılırken, eski ilçe başkanı Ahmet Pala’nın desteklediği ilçe başkan adayı Hakan Karakurt da çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan İlçe Başkanı Sezen Şen, Karakurt ve ekibinin ilçe örgütüne ve yerel yönetime yönelik haksız eleştirilerde bulunduklarını ifade ederek, “Yapılan eleştiriler hepimizi hedef almaktadır. Bugün bu eleştirileri yapan arkadaşlar o günlerde neden partimiz için bu çalışmalara dahil olmadılar? Yoksa onlar genel seçime değil de kongre sürecine ve devamındaki yerel seçimlere mi hazırlanma çabasındaydılar?” diye sordu
CHP Menderes'te kongre öncesi hareketlilik! Başkan Şen'den muhalefete tepki: O günlerde neredeydiniz?
Haberler / Yerel Politika
8 Ağustos 2023 Salı 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de geçtiğimiz hafta sonu başlayan kongreler süreci devam ederken, İzmir'de ilçe örgütlerinde hareketlilik devam ediyor.

CHP Menderes Olağan İlçe Kongresi, 20 Ağustos Pazar günü Menderes Belediyesi Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek. 

Mevcut başkan Sezen Şen adaylığını açıklarken, kongrede muhalif cephenin adayı Hakan Karakurt oldu.

Karakurt'u eski ilçe başkanı Ahmet Pala'nın desteklediği öğrenildi.

MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİNDEN BEYAZ LİSTE ÜSTÜN ÇIKMIŞTI

Menderes'teki delege seçimlerinde karşı karşıya gelen taraflardan Başkan Şen'in desteklediği beyaz listenin seçimlerden üstün ayrıldığı belirtildi.

44 mahallenin 28'in de beyaz liste kazanırken, tarafsız oluşturulan 2 mahallenin delegelerinin çoğunluğunun ise mevcut ilçe başkanı Sezen Şen’den yana tavır aldıkları konuşuluyor.

Eski başkan Pala ve ekibinin desteklediği mavi listenin ise geri kalan 14 mahallede üstünlük sağladığı belirtildi.

Öte yandan birleştirici olmayı hedeflediğini iddia eden İlçe başkan adayı Hakan Karakurt ve ekibinin, mevcut ilçe yönetimi ve yerel yönetimlerle ilgili eleştirileri delegelerde tepkiye yol açtığı ifade ediliyor.

Genel seçim sürecini başarıyla atlatan ilçe yönetimi ve yerel yönetim, bu söylemlerin seçim boyunca birlikte çalıştıkları üyelere karşı da yapılan bir haksızlık olduğunu vurguluyor.

"O GÜNLERDE PARTİ ÇALIŞMALARA NEDEN DAHİL OLMADILAR?"

İlçe Başkanı Sezen Şen, “Genel seçim boyunca gece gündüz demeden alanlardaydık. Bu başarılı süreç sadece yönetimimizin değil hem üyelerimizin hem gönüllülerimizin de emek verdiği bir süreçtir. Yapılan eleştiriler hepimizi hedef almaktadır.  Bugün bu eleştirileri yapan arkadaşlar o günlerde neden partimiz için bu çalışmalara dahil olmadılar? Yoksa onlar genel seçime değil de kongre sürecine ve devamındaki yerel seçimlere mi hazırlanma çabasındaydılar?” sözleriyle tepki gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası