Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'da kongre hareketliliği; Aktop çalışmalara tam gaz devam ediyor

CHP Karşıyaka'da delege seçimlerinin ardından adayların çalışmaları tam gaz devam ederken muhalefetin adayı olmak isteyen Serdar Aktop çalışmalarını sürdürüyor. Aktop, delegelerle tek tek görüşerek neden aday olmak istediğini anlatıyor.
CHP Karşıyaka'da kongre hareketliliği; Aktop çalışmalara tam gaz devam ediyor
Haberler / Yerel Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka'da 19 Ağustos'ta yapılacak İlçe Kongresi öncesi kulisler hareketlendi.

Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay aday konusunda nabız yoklarken, muhalefet cephesindeyse adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

ALABAY, AKTOP GÖRÜŞTÜ AMA!

Geçtiğimiz günlerde muhalefet cephesinde yer alan ve aday olmayı düşünen Adnan Alabay ve Serdar Aktop bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmeden iki tarafın da fedakârlığa hazır oldukları görüşü çıkmıştı.

Bu görüşmeden sonra muhalefet adaylarının nasıl bir yol haritası çıkaracakları merakla beklenirken, iki adayın çalışmalarına tam gaz devam ettikleri öğrenildi.

AKTOP ADAYLIK İÇİN DELEGELERE MARKAJ

Muhalefetin etkili isimlerinden veteriner hekim Serdar Aktop’un aday olmak için delegelerle tek tek görüştüğü ve adaylık için destek istediği kongre gününe kadar da çalışmalara ara vermeden devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Aktop’un geçtiğimiz hafta İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile görüştüğü adaylık çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği ve neden ilçe başkanı olmak istediğini anlattığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası