Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan Soyer'e; 238 gün kaldı, maziye gömüleceksin!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Tarkan konserinin kent ekonomisine 100 milyon TL'lik katkı sağladığına ilişkin gönderisini alıntılayıp sert sözlerle tepki gösterdi. Kaya, İzmir'in kaynaklarını çarçur edip, kent bütçesinde kara delik açtın. 238 gün kaldı, İzmir'in başına gelen en büyük talihsizlik olarak maziye gömüleceksin!" dedi.
AK Partili Kaya'dan Soyer'e; 238 gün kaldı, maziye gömüleceksin!
Haberler / Yerel Politika
6 Ağustos 2023 Pazar 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehrin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen, yüzbinlerce kişini katılımıyla seyirci rekoru kırılan Tarkan konserinin İzmir ekonomisine katkısının 100 milyon TL olarak hesaplandığını açıkladı.

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından "Bugün maziye döndüm. 9 Eylül’ün 100. Yılında Tarkan’ı misafir etmiştik. Olağanüstü, muhteşem bir buluşmaydı. Sonra yaptırdığımız  “Ekonomik Etki Analizi”; Konserin, İzmir ekonomisine de ciddi bir katkı yarattığını gösterdi.Bir kez daha teşekkürler @tarkan" mesajını paylaştı.

"238 GÜN KALDI, MAZİYE GÖMÜLECEKSİN"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da Soyer'in gönderisini alıntılayıp sert sözlerle tepki gösterdi.

Kaya paylaşımında; "İzmir'in kaynaklarını çarçur edip, kent bütçesinde kara delik açtın. Yetmedi, aynen bu saçma paylaşımında olduğu gibi, İzmirliler'in aklıyla alay etme pervasızlığını da hiç elden bırakmadın. 238 gün kaldı, İzmir'in başına gelen en büyük talihsizlik olarak maziye gömüleceksin!" dedi.

 

 

 

Tarkan konserinin İzmir’e katkısı 100 milyon lira

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası