Ege Postası
Geri

Konak destek bekliyor

Konak Belediyespor-Ataşehir Belediyespor karşılaşması 15 Aralık Pazar günü saat 14.30'da Gürsel Aksel Sahası'nda oynanacak.
Konak destek bekliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Aralık 2013 Cuma 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Ligde Derince Belediyespor'u 4-1, Marmara Üniversitesi'ni 7-0, Karadeniz Ereğlispor'u 3-2 ve Trabzon İdmanocağı'nı 5-1'lik skorlarla geçen Konak Belediyespor'da kırmızı kart cezalıları Fatma Şahin ve Cansu Yağ dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

TFF Kadınlar 1.Ligi'nde 4'te 4 yaparak yenilgisiz yoluna devam eden Konak Belediyespor, bu hafta oynayacağı Ataşehir Belediyespor maçında taraftar desteğini bekliyor. Bu sezon UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve Kadınlar 1.Ligi'nde iyi bir performans sergileyen mavi-beyazlı bayanlar, Ataşehir Belediyespor'u geçerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.
Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belriten Teknik Direktör Hüseyin Tavur, "Ataşehir Belediyespor bu ligin şampiyonluk yaşamış takımlarından biri. Şuan ligde oynadıkları 5 maçını da kazandı. Ancak bizde güçlü takımız. Bu maçın ciddiyetinin farkındayız. Takımımız Şampiyonlar Ligi'nde bu tarz futbolu oynamaya alışkınlar. Bu maçımıza tüm İzmirli futbolseverleri davet ediyoruz ve bekliyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası