Ege Postası
Geri

Konak’ta çevre seferberliğine devam

Konak Belediyesi, dayanıklı, çevreye duyarlı, uzun ömürlü konteynerleri İzmirlilerin kullanımına hazırladı
Konak’ta çevre seferberliğine devam
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Eylül 2012 Cumartesi 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-  Konak Belediyesi önce temizlik araç filosunu güçlendirdi, sonra da kenti yeni konteynerlerle donattı. Bin 500 adet galvanizli metal konteyner Eşrefpaşa’dan başlayarak kentin sokaklarına yerleştirilmeye başlandı. ‘Çevreye en duyarlı belediye başkanı’ ödüllü Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmirlilerin sağlığı ve temiz bir çevre için gereken uygulamaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Temizlik işçilerinin hijyen eğitimi aldığını ve kullanılan araçların son teknoloji olduğunu vurgulayan Başkan Tartan şöyle konuştu:

“Konak her geçen gün büyüyen bir aile ve bu ailenin sağlığı, mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Bunun için temizlik filomuz sürekli gelişim içinde. Çöp kamyonlarımızı yeniledik, vakumlu süpürgelerle temizliği daha kolay ve hijyenik hale getirdik. Temizlik işlerinde çalışan emekçi kardeşlerimize kendi güvenlikleri ve çevre sağlığı için eğitim seminerleri verdik. Konteynerlerimizi yeniledik. Çevre konusunda ödüller alan bir belediyeyiz, ancak bizim için en güzel ödül İzmirlilerin sağlıklı, mutlu, güven dolu bir çevrede yaşamaları.”

Konak sokaklarında yerlerini alan galvanizli metal konteynerler 770 litre kapasiteli. Dayanıklı ve uzun ömürlü konteynerler katlanır kapağıyla diğer konteynerlere göre daha pratik.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası