Ege Postası
Geri

Küçükaydın: Hayallerimi kaleme alıp ebedileştirdim

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, şiirlerin insanın iç dünyasını anlatan önemli bir yanı olduğunu belirterek, hayallerini kaleme alarak ebedileştirdiğini söyledi. Küçükaydın, 40 yıllık şiirlerini topladığı 'Göç yolu...
Küçükaydın: Hayallerimi kaleme alıp ebedileştirdim
Haberler / Güncel
30 Haziran 2013 Pazar 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, şiirlerin insanın iç dünyasını anlatan önemli bir yanı olduğunu belirterek, hayallerini kaleme alarak ebedileştirdiğini söyledi. Küçükaydın, 40 yıllık şiirlerini topladığı 'Göç yolu konakları' nı imzalayıp bürokrat ve iş adamlarına hediye etti.

Saimbeyli ilçesini ziyareti sırasında Obruk Şelalesi'ne giden Küçükaydın, burada birlikte olduğu Kaymakam Muharrem Eligül, İl Kültür ve Turizm Müdürvekili, Seyhan SGK Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü'ne imzaladığı şiir kitabını verdi. Çocukluğundan bu yana birçok şiir yazdığını anlatan Küçükaydın, 'Göç yolu konakları' ismini verdiği kitabı Ankara'da da çok sayıda bakan, milletvekili, bürokrat ve iş adamlarına hediye ettiğini ve bunların beğendiğini söylediğini dile getirdi. Kitabın hazırlanması için üniversite hocalarından grafik ve tasarım desteğini aldığını dile getiren Küçükaydın, "Şiir insanın iç dünyasında yaşadıkları duygularını dışına vurmasını sağlıyor. Şiirde bir takım sorunları ve güzellikleri konu edinmek güzel bir duygu." diye konuştu. Küçükaydın, kitabına aldığı 'Bolkar Dağı' adlı şiiri de okudu. Gaziantep TÜMSİAD İl Genel Sekreteri İsmail Kahveci, Gaziantep vali yardımcılığı döneminden tanıdığı Küçükaydın'ın kendisine hediye ettiği şiir kitabından dolayı teşekkür etti.

    Küçükaydın, 40 yıldan bu yana yazdığı şiirleri 'Göç yolu konakları' isimli şiir kitabında toplamıştı. Küçükaydın'ın kitabında 1973 yılından bu yana kaleme aldığı şiirler yer alıyor. Şair vekil, kitabındaki önsözünde "Hayatım boyunca akan kar sularından başka, coşkun ırmaklardan bir başka ders çıkarmaya çalıştım. Kavalın sesi hafızamdan hiç silinmedi. Tüm bunlar doğal olarak şiirlerime de bir şekilde yansıdı." diyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası