Ege Postası
Geri

Kurtuluş Satranç Turnuvası sonuçlandı

Kozan Belediyesi Gençlik ve Kurtuluş Kupası 5. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler belli oldu. Kozan Ticaret Lisesi Spor Salonu'nda küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoride gerçekleşen satranç turnuvasına...
Kurtuluş Satranç Turnuvası sonuçlandı
Haberler / Spor
1 Haziran 2013 Cumartesi 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kozan Belediyesi Gençlik ve Kurtuluş Kupası 5. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler belli oldu. Kozan Ticaret Lisesi Spor Salonu'nda küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoride gerçekleşen satranç turnuvasına toplam 143 sporcu katıldı.

Kozan Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Halacoğlu ve Turnuva Koordinatörü Başhakem Halil Akyürek birlikte başlattı. İsviçre Swiss Manager Turnuva sistemi üzerinden gerçekleşen ve üç gün süren turnuva sonunda küçüklerde birinci Alper Yıldız, ikinci Samet Akıllıoğlu ve üçüncü Doğan Yıldız oldu.

Centilmen sporcular ise Emre Kabaklı, Hüdai Kaya, Erdoğan Soyçakar, M. Umut Özbek, Mert Atlı, Berkay Ugiş ve Ahmet Can Özkan oldular. Yıldızlarda birinci Berke Yıldırım, ikinci Raşit Özyürek ve üçüncü Arif Temel oldular.

Centilmen sporcu ise Emine Ateş seçildi. Gençler Kategorisinde ise birinci Tunahan Ertanır, ikinci Atacan Şahin ve üçüncü Emre Cantemur geldiler. Centilmen sporcular ise H. Metehan Enişte seçildi.

Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının yarın Hoşkadem Camii Meydanı'nda düzenlenecek olan Kurtuluş Bayramı kutlamaları etkinliklerinde alacakları belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası