Ege Postası
Geri

Öztürk: Seçimlere kadar aklın yolunu bulacağına inanıyorum

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk, 22 Haziran'da yapılacak seçimlere kadar her şeyin düzeleceğine ve aklın yolunu bulacağına inandığını kaydetti. Alanya Galatasaraylılar Derneği'nin 19. şampiyonluk balosu Filika restoranda...
Öztürk: Seçimlere kadar aklın yolunu bulacağına inanıyorum
Haberler / Spor
1 Haziran 2013 Cumartesi 02:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk, 22 Haziran'da yapılacak seçimlere kadar her şeyin düzeleceğine ve aklın yolunu bulacağına inandığını kaydetti.

Alanya Galatasaraylılar Derneği'nin 19. şampiyonluk balosu Filika restoranda kutlandı. 19. şampiyonluğun Türkiye'deki ilk resmi kutlamasının Alanya'da yapıldığını belirten Öztürk, tüm Türkiye'nin bu şampiyonluğu doyasıya kutlamasını istedi. Adnan Öztürk, "Galatasaray Türkiye'nin en büyük camiası, en önemli ve en eski camiası, biraz bu seçim havasına girdi. 19. şampiyonluk çok önemli, bunun için çok ciddi mücadele edildi. Fatih hocamız, Hasan ve Ümit hocamız, oyuncularımızın o mücadeleyi tebrik etme zamanıdır. Benim burdan bütün Türkiye'deki Galatasaraylılar'a söyleyeceğim; 19. şampiyonluğu kutlamaya başlayalım artık. Sanki şampiyonluk unutuldu gibi. Hepimizin bunu kutlamaya ihtiyacı var. Buradan alacağımız enerjiyle de 4. yıldızımızı da takacağız. Ona da hazırlık olacak. Galatasaray'da akıl yolunu bulur. Bunlar küçük sıkıntılardır, aşılır. Hiç de problem olmaz. Seçim 22 Haziran'da olacak. Başkanımıza ve ekibine ben 'hayırlı olsun' diyorum. Seçimden sonra hep beraber değerlendireceğiz" dedi.

"FATİH TERİM HAYATINI GALATASARAY'A ADADI"

12 seneden beri Galatasaray ailesinin içinde olduğunu belirten Öztürk, Fatih Terim'in de hayatını bu takıma adadığını dile getirdi. Terim'in bir Galatasaraylı olduğunu hatırlatan Öztürk, "Galatasaray'da kırgınlık dargınlık olmaz. Problem de olmaz. Galatasaray her sene için mücadelesini eder" diye konuştu.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu tarafından Alanyaspor'un takım forması ve kaşkolu hediye edilen Öztürk, medya mensuplarına espiri yaparak, "Ünal Aysal'la yolunu ayırdı. Alanyaspor'da yönetici oluyor diye dedikodu çıkartmayın. Bu bence sporun kardeşlik olduğunu gösteren en güzel bir göstergesi. Çok önemli bir hediye. En önemli yerde saklayacağım" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası