Ege Postası
Geri

Fethiyespor Teknik Direktörü Ceviz: Galip gelme duygumuzu sahaya yansıttık

Hatayspor’u 2-1 yenen Fethiyespor, PTT 1. Lig'e çıkan son takım oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından basın açıklaması yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 10 gündür Konya’da kamp yaparak...
Fethiyespor Teknik Direktörü Ceviz: Galip gelme duygumuzu sahaya yansıttık
Haberler / Spor
1 Haziran 2013 Cumartesi 02:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatayspor’u 2-1 yenen Fethiyespor, PTT 1. Lig'e çıkan son takım oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından basın açıklaması yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 10 gündür Konya’da kamp yaparak maçlara hazırlandıklarını dile getirerek alınan sonucun Fethiyelilere hayırlı olmasını diledi.

Konyalılara misafirperverliği için teşekkür eden Ceviz, güçlü rakiplerini yendiklerini ve çok heyecanlı bir maç olduğunu ifade etti. Ceviz, "Çok heyecanlı bir maç oynadık, iyi bir takımı eledik. Bizim grubumuzda Hatay çok iyi bir takımdı. 3. dakikada geriye düşmemize rağmen durumu eşitledik. Devre arasında arkadaşlarla konuşarak galip gelme duygumuzu sahaya yansıtalım dedik ve maçın sonlarına doğru da gol bulduk" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Ceviz ile basın açıklaması yapan Fethiyesporlu futbolcu Alican Karadağ, Murat Türkkan ve Ozan Öztürk, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Hatayspor, maç sonrası basın toplantısına katılmadan stadyumdan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası