Ege Postası
Geri

Kütahya Belediye Başkanı İça: Belediyenin çalışanlara borcu yok

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, toplu iş görüşmelerinin sonuçlandığını belirterek personele borcu olmayan bir belediye olduğunu söyledi. Kütahya Belediyesi'nde çalışan işçilerin 28. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri...
Kütahya Belediye Başkanı İça: Belediyenin çalışanlara borcu yok
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, toplu iş görüşmelerinin sonuçlandığını belirterek personele borcu olmayan bir belediye olduğunu söyledi.

Kütahya Belediyesi'nde çalışan işçilerin 28. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlanmasının ardından düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanı Mustafa İça, sendika üyeleri ve işçileri ile bir araya geldi. Belediye İş Sendikası Başkanı Alaattin Özçallı, katılımcılara teşekkür etti. Mustafa İça, örnek olabilecek dayanışma içerisinde bir toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını belirterek, "Biz işçi arkadaşlarımız adına minnet duyuyoruz." dedi.

40 yıllık çalışma hayatının olduğunu belirten Başkan İça, evine karşı duyduğu sorumluluğu çalışma hayatında yer alan arkadaşlarına da duyduğunu kaydetti. İça, "40 yıllık çalışma hayatım var. Bunun 30 yılı sanayicilikle geçti. Değişik sendikal hareketlerin içerisinde, değişik ortamlarda birçok sözleşmede imzam var. Her seferinde şunu düşündüm. Benim nasıl evime giderken çocuklarıma sorumluluğum varsa, bulunduğum işyerindeki arkadaşlarıma da aynı sorumluluğu taşıdım. Sizlerle beraber olduğumuz 10. yılımızda da emeğinizin teri kurumadan ödeme yapmak için elimden geldiği kadar gayret ettim ve sizlere gecikme olmaması, sizin de çocuklarınıza karşı sorumluluğunuzda hep yanınızda oldum. Bunda da başarılı olduk. Bu başarı sizlerin başarısıdır." şeklinde konuştu.

    "KÜTAHYA BELEDİYESİ BORÇSUZ BİR BELEDİYEDİR"

    Kütahya Belediyesi'nin borçsuz olduğuna dikkat çeken Başkan İça, "Belediyemizin kamu kurum ve kuruluşlarına borcu yoktur. Çalışanlarına borcu yoktur. Buradaki en önemli şey hep beraber başarının hazzını yaşadık. Kütahya Belediyesi Türkiye’de belediyeler arasında da çok iyi bir konumdadır. Birçok çalışmamız sizler sayesinde, beraberliğimiz sayesinde örnek olmuştur. Birçok ödüller aldık. Bu ödüllerin en sonuncusu da Türkiye’de Başbakanımız dahil, bakanlar ve bütün belediyeler içerisinde Yeraltı Soğuk Hava Depoları Jüri Özel Ödülü ile örnek oldu.” diye konuştu.

Yemeğe Başkan İça'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, Belediye İş Sendikası Genel Başkan yardımcısı Şükrü Erol, Belediye İş Sendikası Başkanı Alaattin Özçallı ve Üyeleri, Maden İş Sendikası Başkanı Ahmet Ateş, Çimse İş Sendikası Başkanı Sadettin Ay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Yiğit ve daire müdürleri katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası