Ege Postası
Geri

Kutlu Doğum için Kahramanmaraş güllerle donatılıyor

Kahramanmaraş Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kentin dört bir yanını gülle donatıyor.Park, bahçe ve orta refüjlere Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 1001 gül dikim kampanyası başlatan Kahramanmaraş Belediyesi, 10...
Kutlu Doğum için Kahramanmaraş güllerle donatılıyor
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraş Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kentin dört bir yanını gülle donatıyor.

Park, bahçe ve orta refüjlere Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 1001 gül dikim kampanyası başlatan Kahramanmaraş Belediyesi, 10 ayrı renkte gül fidanını toprakla buluşturdu.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımı devam eden kent meydanı alanında gerçekleştirdiği gül dikme törenine katılan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, gül kokusunun Hz. Muhammed (SAV)'in kokusuna benzediğini söyledi.

Türkiye genelinde Kutlu Doğum Haftası'nın çeşitli programlarla kutlandığını hatırlatan Poyraz, “Belediye olarak gül dikim kampanyası başlattık. Yeni yaptığımız kent meydanına gül fidanları dikiyoruz. Fidanları dikerken de merhum Sezai Karakoç'un şu dörtlüğü aklıma geldi: ‘Annem bana gülü şöyle öğretti. Gül, O'nun, o sonsuz iyilik güneşinin teriydi’ Bundan dolayı Peygamberimizin kokusu gül gibi kokar. Biz onun ümmetiyiz. O'na layık olabilmek için bir takım etkinlikler düzenliyoruz.” diye konuştu.

Başkan Mustafa Poyraz, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri, gül fidanı dikimi gerçekleştirdi. Törenin ardından, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yoldan geçen vatandaşlara tek tek gül hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası