Ege Postası
Geri

Liseli kızlar, kan bağış kampanyası düzenledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri tarafından 2. kan bağışı kampanyası düzenlendi. Okul Müdür Yardımcısı Nadir Al ve öğrenciler Kübra Özçoban, Nazan Koç, Betül Akın ve Fatma Özertürk...
Liseli kızlar, kan bağış kampanyası düzenledi
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri tarafından 2. kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Okul Müdür Yardımcısı Nadir Al ve öğrenciler Kübra Özçoban, Nazan Koç, Betül Akın ve Fatma Özertürk koordinesinde, sosyal etkinlik dersi kapsamında düzenlenen bir günlük kan bağışında öğretmen, veliler, okul personeli ve 18 yaşından büyük öğrencilerden 28 ünite kan toplandı. Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi’nin etkinlik salonunda, Bursa Kızılay Kan Merkezi’nden gelen ekip tarafından sağlık kontrolleri yapılan öğretmen, veli, okul personeli ve öğrenciler birer ünite kan verdi. Üç ay önce yine öğrencilerinin katkılarıyla kan bağışı düzenlediklerini ve yoğun ilgi gördüğünü ifade eden BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nadir Al, 9. sınıf öğrencileri Kübra Özçoban, Nazan Koç, Betül Akın ve Fatma Özertürk’ün koordinesinde, kan vermek isteyen kişileri belirlediklerini söyledi.

Nadir Al, “Öğrencilerimizin desteğiyle ikinci kan bağışını düzenledik. Yine yoğun ilgiyle karşılaştık. Kızılay Kan Merkezi’nden gelen bir ekip, öğretmen, veli ve öğrencilerden kan aldılar. Kampanyayı düzenleyen öğrencileri tebrik ediyorum. Bu tür sosyal projeleri daha da yaygınlaştırmayı düşünüyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası