Ege Postası
Geri

TURSAB Başkanı Ulusoy Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

19 Mayıs Üniveritesi’nde düzenlenen bir konferansa katılmak için Samsun’a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.     19...
TURSAB Başkanı Ulusoy Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
19 Mayıs Üniveritesi’nde düzenlenen bir konferansa katılmak için Samsun’a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

    19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi’nin katkılarıyla, Ekolojik Yaşam Topluluğu tarafından düzenlenen 'Karadeniz Bölgesinde Turizm ve Geleceği' konulu konferansa konuşmacı olarak gelen Ulusoy ve beraberindekiler Başkan Yılmaz’la bir araya geldiler.

    Karadeniz turizmi ve Karadeniz çevresindeki ülkeler ölçeğinde denizdeki kirlenme konusunda başkan Yılmaz’la sohbet eden Ulusoy, artık turizm alanında yayla ve dağ turizminin daha büyük önem kazandığını ve Karadeniz'in giderek büyüyen bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi.
    
    Başkan Yılmaz da şu anda Karadeniz’in en büyüğü ve Türkiye’deki en büyük tesislerden olan atık Su Arıtma Tesisi inşaatının devam ettiğini ve bitmek üzere olan bu tesisin Karadeniz’in Türkiye kıyılarındaki temizliğine büyük katkı vereceğini belirtti.

    Konuşmaların ardından ziyaretin anısına TURSAB Başkanı Ulusoy, Yılmaz’a bir fincan takımı, Başkan Yılmaz da Ulusoy’a Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı anı canlandıran Tütün İskelesi’ne ait bir tablo hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası