Ege Postası
Geri

MHP Buca'da neden 'Levent Çizmeli' dedi'

MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, daha önce Bağımsız Buca Belediye Başkanı adaylığını açıklayan Levent Çizmeli'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karakuş, Çizmeli'nin bağımsız aday olarak ismini açıklamasını 'stratejik bir plan' olarak değerlendirirken, bu sayede CHP ve AKP tabanından daha çok insana ulaştıklarını öne sürdü
MHP Buca'da neden 'Levent Çizmeli' dedi'
Haberler / Yerel Politika
30 Aralık 2013 Pazartesi 18:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ HABER SERVİSİ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla açıklanan Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adayları içinde dikkati çeken bir isim vardı. MHP Buca adayı Levent Çizmeli. Çizmeli'yi diğer aday adaylarından farklı kılan gelişme ise kısa bir süre öncesine kadar 'Bağımsız Buca Belediye Başkan Adayı' olarak kendini lanse etmesiydi. Bu konuda kamuoyuna açıklamalarda bulunan, bastırdığı broşürleri dağıtan ve bağımsız Buca Belediye Başkan adayı olarak çektiği video hala sanal alemde dolaşan Levent Çizmeli nasıl oldu da MHP Buca Belediye Başkan adayı old? MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, Levent Çizmeli isminin adaylığı konusunda net ve iddialı açıklamalarda bulundu. Çizmeli'yle birlikte stratejik bir plan yaptıklarını belirten Karakuş, 'bilinçli olarak onun bağımsız adaymış gibi davranmasını' istedik mesajı verdi.

MHP KENDİ İÇİNDEN ADAY BULAMADI MI'
Seçim sürecinde Bağımsız adaylığını açıklayan Levent Çizmeli'nin MHP Buca adayı olarak gösterilmesine, 'MHP kendi içinden aday bulamadı mı'' eleştirileri gelmemesi gerektiğini vurgulayan Ali Karakuş 'MHP'nin Buca'da 4-5 tane aday adayı vardı. Bir tanesi de Ali Karakuş olarak bendim. 25 yıldır siyaset yapıyorum. Ben de MHP'nin aday adaylarından bi tanesiydim. Ama ben Levent Çizmeli'nin bu konuda adamlığına, karakterine, çevresine, insan sevgisine inandığım için, Levent Çizmeli'yle beraber artı bir güçle belediyeyi mutlaka kazanacağımıza inandığım için Levent Çizmeli'yi aday gösterdik. Ben MHP Buca İlçe Başkanı'yım. Biz yıllardır Levent Çizmeli'yle birlikte hareket ediyorduk. Çizmeli'yle gönül bağımız hiç kopmadı.



BU STRATEJİYİ BİRLİKTE BELİRLEDİK
Biz onunla bir strateji belirledik. Bunu açık ve net belirtiyorum. Bizim stratejimiz Levent Çizmeli'yi özellikle dışarıda tutup, bağımsız aday yapıp, değişik kitlelerle, CHP'nin tabanıyla, AKP'nin tabanıyla birebir iletişim kurmasıydı. Zaten hep birlikte bize geldiler. Bundan önceki MHP Buca kongresinde benim yönetimime girme durumu vardı. Oturduk değerlendirdik. Girerse belli kitlelerle kucaklaşamayabilir, onlarla tanışamayabilir, onlara ulaşamayabilir diyerek, önce bağımsız hareket etsin, ardından ulaştığı kitlelerle MHP'ye gelsin diye düşündük. Onun ekibinin içerisinde benim arkadaşlarım vardı.

AKP VE CHP BUCA'DA GÜDÜK KALDI
AKP ve CHP'ye ateş püsküren Karakuş; 'AKP ve CHP Buca'nın problemlerini çözememiş, güdük kalmış, sığ kalmış, Buca'yı ve Bucalıyı düşünmemiş, tamamen kendi ceplerini, rantlarını düşünmüş, çıkarlarını düşünmüş, ufak hesaplar yapmış, küçük dünyalar kurmuş ve Buca'ya küçük projeleri büyük projeymiş gibi, büyük hayallermiş gibi yutturmaya kalkmış iki partidir. Bucalı eğer son on yılı çok iyi yönetildi diye düşünüyorsa son beş yıl için CHP'ye, ondan önceki beş yıl için AKP'ye bakıp oy versin. Onların zihniyetiyle olmaz. CHP ve AKP Ahmet'i de, Mehmet'i de aday gösterse zihniyet değişmediği için sonuç vermez. AK Parti ve CHP bugüne kadar ne yapmışlar da tekrar kendilerini favori görüyorla? Ne verdiler Buca halkına da, Buca'nın hangi problemini çözdüler de şimdi ortaya çıkıyorla? Bunun için bu seçimin favorisi Milliyetçi Hareket Partisi'dir' diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası