Ege Postası
Geri

MHP İl Başkanı Karataş: 'Düşürülemeyen tek kale MHP'

Aliağa’da mahalle temsilcileriyle buluşan MHP İzmir İl Başkan Necat Karataş, 9-10-11 Şubat tarihlerinde partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında il ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek Antalya Kampı’nda önemli sonuçların çıkacağını belirtti. Yerelde ve genelde iktidar hedeflerine yürüyecekleri stratejilerin belirleneceği kampın başarılı geçeceğine inandıklarını belirten İl Başkanı Karataş, “İçeride ve dışarıda Türk’e düşmanlık edenlerin ele geçiremediği ve düşüremediği tek Kalenin MHP olduğunun farkındayız. Bu sebeple Antalya kampı büyük önem arz etmektedir” dedi. MHP İl Başkanı Karataş'tan Aliağa'da önemli mesajlar
MHP İl Başkanı Karataş: 'Düşürülemeyen tek kale MHP'
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2018 Salı 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı’nda mahalle temsilcileri toplantıları hız kesmeden sürüyor. Seferihisar, Bornova ve Konak’taki mahalle temsilcileri buluşmalarının ardından MHP İzmir İl Teşkilatı bu kez Aliağa’da bir araya geldi. MHP İl Başkanı Necat Karataş, il başkanlık divanı üyeleri ve il yöneticilerinden oluşan bir heyetle toplantıya katıldı.

Kahvaltılı buluşmada ev sahibi MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaprak Yaşar, Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Gencer, meclis ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcilerini ağırladı.

NECAT KARATAŞ: TÜRK DÜŞMANLARININ ELE GEÇİREMEDİĞİ TEK KALE MHP’DİR

Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde Antalya’da 9-10-11 Şubat tarihlerinde üç gün sürecek bir kamp gerçekleştireceklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Karataş, Türk düşmanlarının ele geçirip düşüremediği tek kalenin partisi MHP olduğunu ve Antalya kampının bu nedenle de büyük önem arz ettiğini söyledi:

“İçeride ve dışarıda Türk’e düşmanlık edenlerin ele geçiremediği ve düşüremediği tek Kalenin MHP olduğunun farkındayız. Bu sebeple Antalya kampı büyük önem arz etmektedir. Bu toplantıdan sonra büyük Türk Milleti’ne hizmet yolunda çalışmalarımıza daha da hız vererek 2019 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Bu noktada siz dava arkadaşlarımıza Türk Milliyetçilerine büyük işler düşecek. Sizlerin ne derece vatansever, vatanperver olduğunuzun farkındayız ve sizlere güveniyoruz.”

KARATAŞ: ANTALYA KAMPINDA LİDERİMİZİN ÖNEMLİ TALİMATLARI OLACAK

Antalya kampında il ve ilçe başkanlarının da hazır bulunacağını kaydeden İl Başkanı Necat Karataş, şu bilgileri verdi:

“Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin başkanlığında 9-10-11 Şubat 2018 Tarihlerinde Antalya’da il ve ilçe başkanlarından oluşan geniş kapsamlı bir toplantı tertip edilecektir. Bu toplantıda Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreç ve 18 Mart 2018 Tarihinde yapılacak ve tarihe not düşecek 12.’inci Olağan MHP Büyük Kurultayı ile ilgili ve 2019 yapılacak Mahalli idareler, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili önemli talimatları olacaktır.  Teşkilat yöneticileri olarak bizler de, Türkiye ve Türk Milletinin geleceği için büyük önem taşıyan bu bilgi ve talimatları iyi anlayıp algılayıp, yerine getireceğiz.”

KARATAŞ: ŞANLI ORDUMUZ BÖLÜCÜ UNSURLARI BÖLGEDEN SÖKÜP ATACAKTIR

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, TSK’nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na değinerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve TSK’nın bölgede bulunan PKK/PYD ve DEAŞ gibi terörist unsurları bölgeden söküp atacağına inandıklarını ve harekata tam destek verdiklerini belirten bir konuşma yaptı:

“Emperyalist ABD’nin sınırsız silah yardımı yaptığı PYD-PKK Suriye’nin kuzeyinde ülkemize karşı tehdit oluşturmakta. TSK’nın Afrin’e haklı müdahalesi bu sebeptendir. Ama Türk devleti ve şanlı ordumuz bunun üstesinden gelecek ve o bölgeden bölücü unsurları söküp atacaktır. Artık önümüze bakmalıyız ve bu ateş çemberinden çıkmalıyız. Bu sebeple Türk Devleti’nin Türk Milletinin yanındayım diyen her anlayışın Milli birlik ve beraberliğe, Silahlı Kuvvetlerimize desteğe katkı sağlaması Milli Mutabakat içerisinde olması zarureti vardır. Bunun tersi Türk ve Türkiye düşmanlığından başkaca bir şey değildir.”

ABDURRAHİM AYDEMİR: YERELDE İKTİDARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Toplantıda konuşan MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve yerelde iktidarda oldukları ilçelerini önümüzdeki 2019 yılında da kazanmak için ellerinden gelen fedakarlığı esirgemeyeeklerini belirtti.

SAYİT ŞANLI: YEREL İKTİDARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

MHP İzmir İl Başkanlığı Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı; mahalle temsilcilerinin görev ve sorumluluklarını anlatan bir konuşma yaptı. Mahalle temsilciliğinin önemine değinen ve vatandaşla birebir temasın önemini anlatan Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı katılımcılardan,  Aliağa’da yereldeki iktidarlarını 2019 seçimlerinde de kazanacakları sözünü aldı.

SERKAN ACAR: MECLİS ÜYELERİNİ ÇOĞALTIP ELİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Toplantıda konuşan MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 2019 seçimlerinde belediye meclis üyesi sayısını daha da arttırıp yereldeki iktidarlarını yenileme sözünü veren bir konuşma gerçekleştirdi:

2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Aliağa ilçemizde tekrar seçileceğimizden kuşkumuz yoktur. Sizlerden isteğim belediye meclis üyelerini çoğaltıp elimizi güçlendirmenizdir. Bunu herkes iyi bilsin ki gelecekte Türkiye’yi Türk Milliyetçileri yönetecek, yeter ki inanalım birlik beraberlik içerisinde olalım o zaman biz bunun üstesinden geliriz.”

ACAR: ÖNCELİĞİMİZ YANGINI SÖNDÜRMEK Mİ YANGIN ÇIKARANDAN HESAP SORMAK MI'

Başkan Acar, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermeyi sürdüreceklerini kaydederek,

“Türkiye zor şartlar altında. Bizler buna kayıtsız kalamayız. Birlik beraberlik içinde bu sürece azami katkıyı sağlamalıyız. Bu süreç ile ilgili duruşumuzu eleştirenlere şunu sormak gerekir. Ülkemiz bir yangın yerine dönmüş. Bu durumda önceliğimiz yangını söndürmek mi yoksa yangını çıkartandan hesap sormak mı olmalıdı? Türkiye’nin bu zor şartlar karşısında bizler Devletimizin bekası noktasında Milli birlik içinde olmamız ve Silahlı Kuvvetlerimize destek olmamız gerekir. Bizlere de bu yakışır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası